Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Október 31. 16:18, péntek | Bulvár

Tökös mulatságot csaptak a jégen sztárjaink

Tökös mulatságot csaptak a jégen sztárjaink

Gyermekekkel ünnepelték a Halloweent Dukai Regináék.

Korcsolyát húztak sztárjaink, hogy a Jégteraszon egy jó hangulatú, izgalmas sorversennyel ünnepeljék a Halloweent a Cseppkő Gyermekotthon lakóival. A jótékonysági esemény arc- és testfestéssel indult, és míg LL Junior Dukai Reginával főként a motívumok rajzolásában jeleskedett, Young G., Gergely István és Oláh Gergő a jégpályán mutatták meg „tökös” oldalukat.

Igazi tökös mulatságra látták vendégül a Cseppkő Gyermekotthon lakóit hírességeink. LL Junior, Oláh Gergő, Dukai Regina, Gergely István és Young G. Halloween alkalmából lepték meg a gyerkőcöket, akiket a pókok, boszorkányok, halálfejek kicsit sem riasztottak el, sőt, arcukra, karjukra, kézfejükre is került az ünnepre jellemző motívumokból. Az arcfestés után előkerültek a korcsolyák is, és kezdetét vette a sorverseny – a sztárok 1-1 gyerekcsapat élén vágtak neki a jégpályának: tökök között szlalomoztak, gyorsasági versenyben mérték össze tudásukat, és kipukkant néhány halloween-i lufi is.

Oláh Gergő nosztalgikus hangulatban mesélt a gyerekeknek arról, hogy kiskorában a szomszédokkal saját jégpályát öntöttek maguknak a falu határában, és kori helyett cipővel csúszkáltak fel s alá. „Fontos, hogy a gyerekeket kimozdítsuk a számítógép elől: a levegőn töltött idő és mozgás nem csak egészséges, de össze is hozza őket, a sorversenyek pedig a csapatszellemet erősítették bennük, ami szintén fontos ebben a korban” – mondta el az X-faktor 2012-es győztese, aki a Halloweent általában nem ünnepli, de a közelgő adventet annál inkább várja már.

Miközben a csapatok lázasan versenyeztek, LL Junior a pálya szélén próbálgatta, milyen az élet korcsolyával a lábon. „Soha nem koriztam még, ideje volt kipróbálni, és még ha kicsit ügyetlen is voltam, megérte! Imádok mosolyt csalni a gyermekek arcára. Szegény családban nőttem fel, így pontosan tudom, milyen nagy élmény lehetett a kicsiknek ez a családias délelőtt, az arcfestés, az ajándékok és a közös fotók” – mondta el az énekes, akinek jó barátja, a Megasztárból ismert Lakatos Krisztián segített „túlélni” a tökös-jeges kalandot.

Dukai Regina egyik kedvenc ünnepe október 31., azaz Halloween, amelyről nem csak narancssárgára festett körme, de az alkalomra megálmodott, saját tervezésű ruhája is árulkodott. „Édesapám születésnapja is ezekben a napokban van, így a Halloween számomra egyet jelent a családi ünnepléssel, a répatortával, a viccesre faragott tökökkel. Nagyon szeretek korcsolyázni, de most egy hátsérülés miatt csak a palánk mellől tudtam drukkolni. Aztán nem bírtam ki, és a gyermekek kérésére együtt tettünk pár lépést a jégen” – árulta el Regina.

Olimpiai bajnok vízilabdázónk Gergely István profikat megszégyenítően siklott a jégen, ennek és hangos bátorításának köszönhetően, csapata magabiztosan nyert a sorversenyekben. A második helyen döntetlen született, Young G. és Oláh Gergő csapata ugyanannyi pontot szerzett a szlalomozás, a lufi adogatás és a gyorsasági versenyszámok során. A győztes csapat jutalma ajándékcsomag volt, ám természetesen a többi résztvevő gyermek sem távozott üres kézzel.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.