Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

Kender teát vonnak ki a forgalomból a magas THC-tartalma miatt
2021. Szeptember 21. 07:00, kedd | Belföld

Kender teát vonnak ki a forgalomból a magas THC-tartalma miatt

Magas THC-tartalom (tetrahidrokannabinol) miatt a forgalmazó MH Hungary Kft. visszahívta és kivonta a forgalomból a bio HAND TEE Felina/organic HEMP TEA Felina/bio Kender tea Felina terméket

2012. Május 29. 14:01, kedd | Belföld

Népszerű gyümölcsök védik bőrünket napozás alatt

Lehet, hogy meglepő, de sok hétköznapi étel védelmet nyújt a bőrre káros napsugaraktól. Ez az SPF fényvédő faktor az élelmiszerek tekintetében az antioxidánsok jelenlétének köszönhetően található meg - írja a Fox News.

2012. Április 22. 07:07, vasárnap | Belföld

A tea ereje

Talán már ön is hallott a tea gyógyító erejéről. Jót tesz a szívnek, jó a rák ellen, csökkenti a stresszt és még fogyni is lehet tőle.

2011. November 10. 07:25, csütörtök | Belföld

Teával a nátha ellen

Ebben a zord időjárásban, gyakrabban leszünk betegek, főleg náthásak, mint az év más szakában, de az átmeneti enyhülés sem segít, mert az meg az influenzának kedvez.

2011. Október 25. 14:46, kedd | Belföld

A tea csak önmagában gyógyító hatású

Angliában, ahol a teát hagyományosan tejjel isszák, annak idején nagy felhördülést váltott ki az a tudományos eredmény, hogy a teához öntött tej bizony "kikapcsolja" a kedvelt ital szívet és érrendszert gyógyító hatását.

2011. Október 19. 07:50, szerda | Belföld

Egy bögre mentatea helyettesítheti az aszpirint

Egy különleges brazíliai mentateának olyan fájdalomcsillapító tulajdonsága van, mint a kereskedelmi forgalomban kapható szintetikus gyógyszereknek - állatják brit kutatók.

2011. Szeptember 01. 14:42, csütörtök | Belföld

Tea vagy víz? Egyre megy

A legújabb kutatások szerint napi 4-6 bögre tea elfogyasztása legalább annyira alkalmas a szervezet hidratálására, mint egy liter víz.

2011. Augusztus 31. 07:42, szerda | Belföld

Tudnivalók a fehér teáról!

A teafogyasztás hatalmas népszerűségre tett szert az elmúlt években. A tea évszázadok óta a legnépszerűbb italnak számít világszerte, ám fény derült arra, hogy napjainkban is újabb és újabb rajongókat szerez magának.