Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Június 15. 12:28, szerda | PR
Forrás: 24/7

Paysafecard használata a magyar online kaszinókban

 Paysafecard használata a magyar online kaszinókban

Az első internetes kaszinó 1996-os megjelenése óta az online játéktermek óriási változásokon mentek keresztül.

Míg az első ilyen platformon a játékosok kizárólag kezdetleges nyerőgépek közül válogathattak, ma már realisztikus, a kor elvárásainak teljes mértékben megfelelő címek szerepelnek a legtöbb kaszinó kínálatában. Ráadásul az élő kaszinó elterjedése óta a felhasználók még élethűbb felhasználói élményt kapnak, így ma már nem kell feltétlenül kimozdulni otthonról, ha valaki kipróbálna egy nyerőgépet vagy egy asztali játékot. Ennek is köszönhető, hogy Magyarországon és világszerte is egyre népszerűbbek a gyümölcsös játékok online változatai.

Ám nemcsak a játékkínálatban, de a fizetési módok terén is óriási változások mentek végbe az elmúlt néhány évben az online szerencsejáték-szcénában. Kezdetben kizárólag banki átutalással vagy bank- és hitelkártyával tölthették fel egyenlegüket a játékosok, manapság viszont már szinte minden megbízható platformon található valamilyen e-pénztárca-szolgáltatás, de néhány helyen akár kriptovalutát is lehet használni a be- és kifizetések teljesítéséhez. Az e-pénztárcák mellett a különböző, előre fizetett feltöltőkártyák is jelen vannak már rengeteg kaszinó fizetési módjai között, így annak sem kell sokat keresgélnie az interneten, aki egy paysafecard kaszinó felületén próbálna szerencsét.

Hogy mi ezeknek a modern fizetési módoknak az előnye, és miért választanak a felhasználók inkább olyan platformokat, ahol ezek is szerepelnek az opciók listáján? A válasz egyszerű. Ezekkel az új fizetési módokkal a játékosok rendkívül biztonságosan teljesíthetik a be- és kifizetést, ráadásul a tranzakció a legtöbb esetben néhány másodperc alatt teljesül. A felhasználóknak persze az is fontos, hogy minél kevesebb személyes és banki adatot kelljen megadniuk egy online kaszinó felületén, és ezek a szolgáltatások ebből a szempontból is ideálisak. Így nem kell egy ismeretlen weboldal felületén megadni a bankkártyaszámot és a lejárati dátumot, és nem kell attól sem félnünk, hogy banki adataink illetéktelen kezekbe kerülnek. Az alábbiakban az egyik legbiztonságosabb opció, a paysafecard előnyeit és főbb jellemzőit vesszük szemügyre, hiszen ez a megoldás már a magyar szerencsejátékosok számára is elérhető rengeteg online kaszinóban.

A paysafecard főbb jellemzői és előnyei

A paysafecard mögött a Neteller és Skrill fejlesztéséért is felelős Paysafe Group áll. A 2000-ben, Bécsben alapított cég 2020-ban 1,426 milliárd dolláros árbevétellel zárt, és közel 2400 alkalmazott dolgozik a cég sikeréért. Manapság már az internetes vásárlások jelentős részét paysafecarddal bonyolítják, így nem volt kérdés, hogy előbb-utóbb az online kaszinókban is megjelenik a fizetési módok listáján.

A paysafecard használata rendkívül előnyös az online kaszinókban, ezért a magyar szerencsejátékosok is egyre szívesebben használják ezt a fizetési módot. A szolgáltatást gyakorlatilag úgy kell elképzelni, mint egy előre kifizetett feltöltőkártyát. A felhasználók megveszik a kártyát a szolgáltató honlapján vagy egy viszonteladónál, majd a kártyán található kóddal fizetnek az online kaszinóban. Paysafecard kártya kizárólag a megadott címletekben vásárolható. Ezek 5-től 100 euróig terjednek. A kártyán szerepel egy 16 jegyű PIN-kód, amelyet a kaszinó felületén a befizetéskor meg kell adni.

A rendkívül egyszerű vásárlási folyamatnak köszönhetően az ügyfeleknek nem kell megadni személyes adataikat, így teljesen névtelenül vehetnek paysafecardot. Sokan ezért választják ezt a fizetési módot, hiszen rengeteg online kaszinójátékosnak fontos az, hogy internetes szerencsejáték-tevékenységüknek a lehető legkevesebb nyoma maradjon.

A paysafecard másik nagy előnye, hogy a befizetések gyakorlatilag pillanatok alatt teljesülnek. Míg egy banki átutalás esetében az egyenleg feltöltése napokat is igénybe vehet, addig a paysafecarddal néhány másodpercet kell csupán várni, míg megjelenik a fiókban az adott összeg.

És van még valami, amiért érdemes paysafecardot használni internetes tranzakciókhoz. Mivel a feltöltőkártya csak a megadott értékekben vásárolható meg, az ügyfelek biztosak lehetnek abban, hogy nem lépik túl a keretet, és nem fognak egy vagyont otthagyni például egy netes kaszinó felületén. Nem is beszélve arról, hogy a paysafecard feltöltőkártyák használata a legtöbb esetben ingyenes, de erről majd később bővebben is szót ejtünk. De vegyük is át a paysafecardok fő előnyeit röviden:

  • Szinte teljes fokú anonimitás. A felhasználóknak csak a 16 jegyű PIN-kódot kell megadni befizetéskor, vagy ha online, a paysafecard felületén vásárolták azt, egy e-mail-cím és egy jelszó is elegendő lesz.

  • A be- és kifizetések néhány másodperc alatt teljesülnek, a felhasználóknak így nem kell napokat várni, mint a hagyományos banki átutalás esetén.

  • Előre megadott értékekben vásárolható meg, így nehezebb túllépni azt a büdzsét, amit a kaszinózásra tettünk félre.

Paysafecardot elfogadó magyar online kaszinók

Szintén a paysafecard mellett szól az, hogy szinte mindegyik magyar online kaszinó elfogadja azt fizetési módként. De ha biztosra akar menni, csak menjen a választott kaszinó fizetési oldalára, ahol a különböző opciókat listázzák és hasonlítják össze. Ha itt megtalálja a paysafecardot, már fel is töltheti az egyenlegét ezzel a szolgáltatással. Néhány online kaszinó weboldalán a fizetési módokkal kapcsolatos leírások a „Gyakran ismételt kérdések” (GYIK) aloldalon szerepelnek.

Paysafecard – Használati költségek

A paysafecardos fizetések esetében nincsenek külön díjak, a felhasználók így teljesen ingyenes teljesíthetnek be- és kifizetést. Azt azonban meg kell említeni, hogy a vásárlás után 12 hónappal a paysafecard havi kezelési költséget kezd el felszámolni, amely jelenleg 3 euró. Ez természetesen csak akkor történik meg, ha a feltöltőkártya egyenlegén marad pénz, így általánosságban elmondható, hogy érdemes a paysafecardot minél hamarabb felhasználni a vásárlást követően.

Hogyan lehet be- és kifizetést kezdeményezni paysafecarddal egy online kaszinó felületén?

Ahhoz, hogy valódi pénzben játsszon az online kaszinójátékokkal, először fel kell tölteni az egyenlegét az adott weboldalon elérhető valamelyik fizetési mód segítségével. A legtöbb kaszinó felületén a minimálisan befizethető összeg 10 euró (vagy annak megfelelő összeg más pénznemben), de adódnak olyan platformok is, ahol az összeget 15, 20 vagy 25 euróban határozták meg. Ez a választott fizetési módtól is függhet. Ha a paysafecardot szeretné használni befizetéshez, kövesse az alábbi lépéseket:

  1. lépés: Vásároljon paysafecardot valamelyik viszonteladónál vagy a szolgáltató hivatalos oldalán. Magyarországon jelenleg az OMV, a Magyar Posta és a Mobil Petrol árulja a paysafecardot, így gyakorlatilag bárki találhat olyan értékesítési pontot, ami a lakóhelye közelében helyezkedik el.

  2. lépés: Regisztráljon a kaszinó felületén vagy lépjen be meglévő fiókjába.

  3. lépés: Kattintson a weboldalon található „Deposit” gombra. Ha magyar nyelvű felületet használ, értelemszerűen a „Befizetés” opciót kell keresni.

  4. lépés: Megjelennek a fizetési módok. Válassza ki a pénznemet, írja be a befizetni kívánt összeget, és adja meg a bónuszkódot, ha van ilyen. Néhány kaszinóban egy legördülő listából kell kiválasztani a promóciót.

  5. lépés: Adja meg a paysafecard PIN-kódját. Ha paysafecard-fiókkal kíván fizetni, tovább lesz irányítva egy másik felületre, ahol e-mail-címét és jelszavát adhatja meg.

  6. Erősítse meg a befizetést paysafecard-fiókjában. Ezt követően néhány pillanaton belül megjelenik az összeg egyenlegén.


A befizetéshez hasonlóan a kifizetés sem vesz néhány percnél többet igénybe. A folyamat szinte teljesen megegyezik a fent említettel, azzal a különbséggel, hogy a „Withdrawal” (Kifizetés) gombot kell keresni a kaszinó oldalán.

Paysafecard – Ügyfélszolgálat és mobilapplikáció

Az online kaszinók felhasználói már hozzá lehetnek szokva, hogy ha bármilyen gondjuk adódik, pillanatok belül kapcsolatba léphetnek egy ügyintézővel az online chat segítségével. A paysafecard egyik legnagyobb hátránya azonban, hogy a weboldalon nincs online chat, sőt, olyan telefonszám sincs megadva, amely a nap 24 órájában elérhető lenne. A felhasználóknak egy e-mail-címmel és egy kapcsolatfelvételi űrlappal kell beérniük, ám a paysafecard ügyfélszolgálata mindent megtesz azért, hogy minél hamarabb segítsenek megoldani a felmerülő problémákat.

A mai rohanó világban persze már az is elengedhetetlen, hogy a pénzügyi szolgáltatások mobilalkalmazással is elérhetők legyenek. Nincs ez másként a paysafecard esetében sem, amely külön applikációt fejlesztett ki, hogy a be- és kifizetések a lehető legzökkenőmentesebben teljesíthetők legyenek. A paysafecard alkalmazás iOS-re és Androidra egyaránt letölthető, és rendkívül jó értékelésekkel rendelkezik, melyek nagy része az elégedett online szerencsejátékosoktól származik.

Egyéb fizetési módok a magyar online kaszinók felületén

Ha Önnek valamiért nem felel meg a paysafecard, akkor sem kell aggódnia, hiszen a legtöbb magyar online kaszinó felületén a feltöltőkártyák mellett számos más fizetési mód is választható. A magyar játékosok körében a legnépszerűbb opció a hagyományos bank- és hitelkártya, amellyel szintén néhány másodperc alatt teljesíthetők a tranzakciók, ám egyes esetekben felléphetnek rejtett költségek. Sőt, néhány bank nem is engedélyezi a bankkártya szerencsejátékra való használatát, így ha Ön is ezzel szembesül, kénytelen lesz más megoldás után nézni.

A bankkártyák mellett rendkívül népszerűek a különböző e-pénztárca- és online fizetési szolgáltatások, mint például a Neosurf, a Neteller vagy a Revolut. Az e-pénztárca olyan, mint egy virtuális számla, amelyet hagyományos fizetési módokkal tölthetünk fel, majd a kaszinóban elég megadni a felhasználónevet és jelszavat, ha be- és kifizetést szeretnénk kezdeményezni. Ha a pénzintézetünk nem engedélyezi az online szerencsejátékot, ez a megoldás is kitűnő alternatíva lehet.

Bár Magyarországon a legtöbb ember még inkább befektetési eszközként tekint rájuk, a kriptovaluták immár az online kaszinók világát is teljesen meghódították. A digitális fizetőeszközök (például bitcoin, ethereum, litecoin) nagy előnye, hogy még egy e-mail-cím és jelszó sem kell a fizetéshez, elég az egyedi azonosítót megadni ahhoz, hogy feltöltsük kaszinós egyenlegünket. A kriptovalutás tranzakciók biztonságáért a blockchain-technológia felel, ami jóval megbízhatóbb és biztonságosabb használatot tesz lehetővé a többi fizetési módnál.

Összegzés

A paysafecard tehát remek választás lehet azoknak, akik egy online kaszinóban be- vagy kifizetést szeretnének teljesíteni. A rövid feldolgozási idő, az előre meghatározott értékekben kapható feltöltőkártyák és a szinte teljes fokú anonimitás mind a paysafecard mellett szólnak. A feltöltőkártyákat ráadásul benzinkutakon és a postán is meg lehet vásárolni, de ha nem szeretne kimozdulni, egy fiók regisztrálását követően akár a hivatalos weboldalon is vehet egy paysafecardot. Ráadásul ehhez a fizetési módhoz nem tartoznak rejtett költségek, csak akkor, ha legalább 12 hónapig megtartja a feltöltőkártyát.

Címkék: kaszinó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 27. 14:33, szerda | PR

Az állítható magasságú íróasztal: kulcsod a tökéletes ergonómiához

Megvetted már a legkényelmesebb irodaszéket, de még mindig gyakran fáj a hátad? Lehet, hogy itt az ideje átgondolnod azt is, hogy milyen íróasztalhoz ülsz le minden egyes nap.

2024. Március 12. 10:01, kedd | PR

Hogyan legyünk produktívak

Bevált stratégiák

2024. Március 12. 09:53, kedd | PR

Érzelmi intelligencia a vezetői munkában

Milyen egy érzelmileg intelligens vezető?