Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2018. December 09. 07:16, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

16 éves sofőr menekült lopott kocsival a rendőrök elől

16 éves sofőr menekült lopott kocsival a rendőrök elől

A nagyúti körzeti megbízott december 7-én 20 óra 30 perc körül Tófaluban akart ellenőrizni egy Toyota gépkocsit, azonban annak vezetője továbbhajtott és csak Kápolnán állt meg.

Az intézkedés során kiderült, hogy a járművet egy 16 éves sályi fiú vezette, aki nem rendelkezett vezetői engedéllyel, továbbá a járműről kiderült, hogy azt korábban egy verpeléti utcából tulajdonította el.

A rendőrök előállították a fiatalkorút az Egri Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták és beismerő vallomást tett. Ellene jármű önkényes elvétele bűncselekmény és engedély nélküli vezetés miatt indult eljárás. Az eltulajdonított gépkocsit a nyomozók lefoglalták és visszaadták tulajdonosának.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.