Városlista
2020. augusztus 15, szombat - Mária

Hírek

2020. Február 11. 16:59, kedd | Helyi
Forrás: Castrum SC

A kapuvári Castrum karatésai Tatán kezdték a 2020 évi versenyszezont

A kapuvári Castrum karatésai Tatán kezdték a 2020 évi versenyszezont

Nemzetközi felnőtt és utánpótlás bajnokságon vettek részt

Tatán rendezték meg a VII. Renmei Kupa Kyokushin Utánpótlás és Felnőtt Bajnokságot, ahova Szlovákiából és Horvátországból is érkeztek harcosok, hogy összemérjék tudásukat magyar ellenfeleikkel. A Castrum SC Kapuvár nagy létszámmal indult a hétvégi versenyen, és a fiatalok 6 arany-, 10 ezüst- és 8 bronzérmet gyűjtöttek.

A 2020-as Renmei Kupára 267 versenyző nevezett, és három országból (Horvátország, Szlovákia és Magyarország) érkeztek a fiatal karatékák. Mint minden utánpótlás sportban, a Kyokushin karatéban is a legnagyobb versenynek a Diákolimpia számít. A kapuvári karatésok pedig nagy létszámmal használták ki ezt a rangos versenyt, így az elődöntő előtt két héttel, már élesben alkalmazhatták az edzéseken tanultakat.

Aranyérmesek: Horváth Nándor, Endrődy Csongor, Szeg Fanni, Serfőző Hanga, Serfőző Lia, Gere Boglárka (juniorban)

Ezüstérmesek: Bors Jázmin, Horváth Máté, Serfőző Hanga (KATA), Serfőző Lia (KATA), Serfőző Zalán, Szücs Hanna, Szücs Ákos, Németh János, Németh Virág, Gere Boglárka (ifjúsági korcsoportban)

Bronzérmesek: Molnár Benett, Szalai Kitti, Szántó Ádám, Varga Csanád, Fülöp Levente, Németh Virág (KATA) Szalai Anna, Szalai Márk

- Örülök, hogy ilyen szép számmal jelentünk meg ismét Tatán. Igaz 5 tatamin zajlottak a küzdelmek, de igyekeztem minden harcosunk küzdelmét szemmel követni, hogy a hátralevő 2 hétben a versenyhelyzetben előjött hibákat javíthassuk majd az edzéseken. Nagy segítségemre volt Németh Veronika (7x EB helyezett) aki az edzői teamet erősítette így az egyetemi vizsgaidőszak végén. Pantelics Bence a bírók közt serénykedett, és hasznos információkkal látta el csapatunkat, az új bírói szemlélettel kapcsolatban, amit szintén igyekszünk kamatoztatni a felkészülés során. Köszönöm támogatóink, és a szülők közreműködését, hogy idén is segítik a Castrumot! - mondta Sensei Pantelics Péter a Castrum elnöke

Címkék: castrum, karate, kyokushin

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 15. 10:00, szombat | Helyi

Mire és hogyan használjuk a segélyhívó számot?

Hívja a 112-t, ha valóban bajban van!

2020. Augusztus 14. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Segítünk újra felpörgetni a kulturális- és buliéletet a Rábaközben.

2020. Augusztus 14. 09:00, péntek | Helyi

97 évesen elhunyt a kapuvári születésű világhírű festőművésznő

Reigl Judit képei többször is megdöntötték a legdrágább élő magyar festő aukciós eladási rekordját.