Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Február 18. 07:10, kedd | Bulvár
Forrás: mti - fotó:facebook.com/SophiaLorenOfficialSite

A Netflix vette meg a Sophia Lorennel forgatott Előttem az élet forgalmazási jogait

A Netflix vette meg a Sophia Lorennel forgatott Előttem az élet forgalmazási jogait

A Netflix vásárolta meg az Előttem az élet című világhírű regényből Sophia Loren főszereplésével készülő új produkció forgalmazási jogait.

A globális streamingszolgáltató még idén bemutatja az Edoardo Ponti rendezésében forgatott filmet, amelynek forgatókönyvét Ugo Chiti és Ponti írta Émile Ajar regényéből - írta meg hétfőn a The Hollywood Reporter.

Sophia Loren alakítja majd a holokauszttúlélő Rosa mamát, aki szárnyai alá veszi a 12 éves utcagyereket, Momót. Az idős, magányos asszony és a gyerek között szoros érzelmi kapcsolat alakul ki, megvédik egymást, szokatlan családot alkotnak a tengerparti olasz városban, ahol élnek.

Loren közleményében kifejtette: nagy örömére szolgált, hogy a Netflixszel dolgozhat egy ilyen különleges produkción, amely neki személyes pályafutásában is fontos állomás. "A legnagyobb stúdiókkal dolgoztam már, de bizton állíthatom, hogy egyik sem volt a kulturális sokszínűség olyan gazdag melegágya, mint a Netflix, és ez az, amiért szeretem őket. Megértették, hogy nem építhetnek globális stúdiót az egyes országok helyi tehetségeinek adott lehetőségek nélkül. Mindenki megérdemli, hogy meghallgassák, erről szól a filmünk, az Előttem az élet és erről szól a Netflix is" - fogalmazott a filmsztár.

Ted Sarandos, a Netflix tartalom-előállítási igazgatója Lorent a világ egyik legnagyobb színésznőjének nevezte, és hangsúlyozta, hogy az Előttem az élet olyan történetet mesél el, amely - akárcsak Sophia Loren - az olasz és a globális közönséget is magával ragadja majd.

Címkék: film, netflix, sophia loren

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.