Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Június 01. 14:06, szombat | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

A színészkislány, aki hatmilliárdot keresett

A színészkislány, aki hatmilliárdot keresett

A mindössze 19 éves Watson – akit a Harry Potter mellett a Burberry reklámarcaként ismerhetett meg a világ – 2009-es bevétele harmincmillió dollárra, vagyis több mint 6 milliárd forintra tehető. Ennek nagy részét a Harry Potter sorozat utolsó két részének gázsija tette ki. A színésznő azonban ezzel az összeggel is csak a 14. helyig tudta felküzdeni magát a legtöbbet keresők között.

A Vanity Fair listáját férfiak vezetik. Az első tízben többnyire a rendezők és producerek képviseltetik magukat, s itt mindössze három színésznek – közöttük a Harry Potter másik ifjú sztárjának, Daniel Radcliffe-nek – jutott hely. Radcliffe olyan hírességeket utasított maga mögé, mint Robert de Niro vagy Johnny Depp.

A csillagászati összegeket keresők listáját Michael Bay, a Transformers rendezője vezeti, aki ezért a munkájáért-csekély 75 millió dollárt tehetett zsebre, mely nagyban hozzásegítette őt ahhoz, hogy a tavalyi bevétele elérje a 125 millió dollárt.

De nem lehet oka panaszra a két régi motorosnak, Steven Spielbergnek és James Cameronnak sem – igaz, Michael Bay-hez képest igen szerény összeget, 85 és 50 milliót vihettek haza. Közéjük azonban még beférkőzött Roland Emmerich, aki a vészjósló 2012 című filmjével hihetetlen számú embert vonzott a mozikba.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.