Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2017. November 08. 06:33, szerda | Helyi
Forrás: Csorna Önkormányzat

Adventi vásár Csornán

Adventi vásár Csornán

Árusítók jelentkezését várja az önkormányzat.

Csorna Város Önkormányzata idén is megrendezi adventi programjait adventi vásárral és ünnepi műsorokkal. A város várja a rendezvényen kiállítani, árusítani kívánó csornai és Csorna környéki kézművesek, népművészek, hagyományőrzők, biogazdálkodók és -termelők, kézműves étel- és italkészítők, ékszerkészítők, mézeskalácsosok, kézimunkázók (hímzők, horgolók) és más népi hagyományőrző-kézműves mesterek jelentkezését.

Az adventi vásárnapok időpontjai: 2017. december 3., 10., és 17. napjai, e napokon 14,00 órától nyit a vásár és 19,00 óráig tart nyitva. Helyszíne változatlanul a Városháza előtti-melletti tér lesz. Itt kerülnek kialakításra az oldalfallal ellátott, árusító sátrak, bennük elhelyezett asztallal. A vásározók részére a sátrakat és az asztalt a város biztosítja, az idén is díjmentesen és helypénzt sem kell fizetni!

A rendezvényre azok jelentkezhetnek, akik tudják vállalni, hogy mindhárom napon árusítanak!

A jelentkezők nagy száma esetén, a város választja ki azt a legfeljebb 10 jelentkezőt, aki a vásárban kirakhatja portékáját, árusíthat. A város jelöli ki az árusító helyeket (standokat) is a vásározók számára. Elsődlegesen a hagyományos kézműves termékeket, tárgyakat, ételeket-italokat (sajtokat, sonkákat, szörpöket, lekvárokat, mézeskalácsot, stb.) készítők jelentkezését várják.

Jelentkezni a linkre kattintve elérhető Jelentkezési lap segítségével lehet. Ezt kell eljuttatni legkésőbb 2017. november 15. napjáig a Csornai Polgármesteri Hivatalba (9300 Csorna, Szent István tér 22., II. em.), papír alapon, illetve a jegyzo@csorna.hu e-mail címre megküldve, elektronikus úton. A kiválasztott vásározók részére a város közterület használati engedélyt ad, mellyel megnyílik a lehetőség a vásáron történő részvételre.

Címkék: advent, csorna, vásár

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:00, csütörtök | Helyi

Az időjárás kedvez a közeledő szúnyoginváziónak

Mi a teendő a ház körül?

2024. Május 01. 16:00, szerda | Helyi

Vitnyéden is összeszedték a szemetet

Te Szedd!

2024. Május 01. 13:00, szerda | Helyi

Lomtalanítás Rábatamásiban

Hulladékot csak rábatamási lakcímmel rendelkező személy adhat le.

2024. Május 01. 09:00, szerda | Helyi

Május egytől új nyitvatartással látogathatók a nemzeti park bemutatóhelyei

Lászlómajor Bemutató Majorság és az öntésmajori Hanság Élővilága Kiállítás.