Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2016. Február 12. 10:00, péntek | Helyi

Állampapír értékesítési pont nyílt Kapuváron

Állampapír értékesítési pont nyílt Kapuváron

A Magyar Államkincstár tovább bővíti állampapír-forgalmazó ügyfélszolgálati hálózatát.

Az országszerte megnyíló új értékesítési pontok értékpapír nyilvántartási-számla, Start-értékpapírszámla, Tartós Befektetési Számla nyitással- és kezeléssel; továbbá kényelmi szolgáltatásokkal – TeleKincstár, WebKincstár, illetve MobilKincstár – állnak az ügyfelek rendelkezésére.

A Kincstár 2015. december 17-től újabb 25 helyen nyit értékesítési pontot annak érdekében, hogy ügyfelei részére több helyen váljon elérhetővé az állampapír befektetés. 2013-ban 10 helyen, 2014 őszén pedig újabb 24 helyen nyílt értékesítési pont országszerte.

A nyitás révén a kapuvári és a Kapuvár környéki ügyfelek az állampapírokkal, Start-értékpapírszámlával kapcsolatos ügyeiket itt helyben, a Fő tér 1. szám alatt hatékonyan intézhetik; a Kincstár munkatársai pedig mindent megtesznek annak érdekében, hogy az ügyintézés gördülékeny legyen.

Az állampapír-forgalmazó ügyfélszolgálatokon – így a kapuvárin is – kizárólag bankkártyás fizetésre van lehetőség. Az állampapír vásárlás ellenértékének kiegyenlítése forint- és euró alapú bankkártyával, átutalással és pénzszámla terhére történhet.

Az értékesítési pontok elérhetőségéről, illetve a rendezvényekről, valamint az állampapír-forgalmazás részleteiről a Magyar Államkincstár honlapja nyújt bővebb felvilágosítást (www.allamkincstar.gov.hu).

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:00, csütörtök | Helyi

Az időjárás kedvez a közeledő szúnyoginváziónak

Mi a teendő a ház körül?

2024. Május 01. 16:00, szerda | Helyi

Vitnyéden is összeszedték a szemetet

Te Szedd!

2024. Május 01. 13:00, szerda | Helyi

Lomtalanítás Rábatamásiban

Hulladékot csak rábatamási lakcímmel rendelkező személy adhat le.

2024. Május 01. 09:00, szerda | Helyi

Május egytől új nyitvatartással látogathatók a nemzeti park bemutatóhelyei

Lászlómajor Bemutató Majorság és az öntésmajori Hanság Élővilága Kiállítás.