Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. December 08. 08:53, csütörtök | Belföld

Andrea segítséget kér

Andrea segítséget kér

Nehéz helyzetben él, sokat imádkozik és bízik a segítő emberekben. Itt közöljük levelét. Elolvashatod, min ment már keresztül. Te mit tennél a helyében?

"Szeitert Andrea vagyok, próbálok diákmunkát vagy távmunkát vállalni több-kevesebb sikerrel, és szeretnék továbbtanulni is. Szeretnék előbbre jutni, hogy ki tudjak törni ebből a nehéz helyzetből, ezért sokat szoktam imádkozni. De tudom, hogy tenni is kell érte, ezért tanulok, és ezért írom most ezt a levelet is. Árva vagyok, így sokszor még a létfenntartásom sincs biztosítva! Nagyon nagy szükségem lenne tartós élelmiszerre, tisztálkodó szerre, ruhára, cipőre, szoba/konyha bútorra, asztalra, székre.
Nagy szükségem lenne tűzifára és vastag takaróra is.

Szeretnék továbbtanulni, de sokszor nagyon el vagyok keseredve, hogy talán ez nem sikerülhet. Jelenleg egy vidéki, kicsi komfort nélküli albérletben élek, de még ezt is nehéz fenntartanom. Sokszor még arra sincsen pénzem, hogy ennivalót vegyek és el vagyok maradva több havi rezsi költséggel is, ami miatt még a lakhatásom is veszélybe került, nem szeretnék megint utcára kerülni. Régebben már volt, hogy hetekig, hónapokig hol itt, hol ott aludtam, volt, hogy lépcsőházban húztam meg magam, volt, hogy biciklitárolóban aludtam. Önhibámon kívül kerültem ilyen helyzetbe, de mégis szeretnék talpra állni. Semmilyen káros szenvedélyem nincs, amennyire tőlem telik segítek, ahol csak tudok, ha más nem önkéntes munkákkal.

Van egy álmom! Szeretnék saját otthont, vidéken tanyát venni, ahol tudok gazdálkodni, a zöldséget, gyümölcsöt, tojást, tejet meg tudom termelni. Szeretnék itt táborokat szervezni, olyat ahol mind a négy évszakban, jöhetnek a gyerekek, a felnőttek és az idősebbek is, és megismerkedhetnek a természettel, a környezetvédelemmel, az állatokkal, a hagyományőrzéssel, és a kézműves dolgokkal is. Olyan beteg gyerekeknek is szeretnék örömet okozni, és reményt adni, akik hasonlóan rossz körülmények között nőttek fel, mint én, és olyanoknak is, akik esetleg mozgássérültek, cukorbetegek, asztmások vagy más betegségben szenvednek.

A segítségét szeretném kérni, hogy akár jelképes összeggel is, de támogasson engem és a céljaimat! De szeretettel fogadok akár szépséghibás, lejárathoz közel lévő termékeket is, amit nélkülözni tud. Nem csak pénznek örülnék, hanem akár étkezési utalványnak is, vagy tartós élelmiszernek, cukornak, tésztának, lisztnek, vagy bármi hasonlónak, (pl.: termékminta, reklámpóló, toll). Ha esetleg önnek, vagy az ismeretségében valakinek van egy használaton kívüli öreg, romos kis tanyája, amit fel tudna ajánlani, akkor részben már meg is valósulna az álmom, a többit a két kezemmel megvalósítom. Ha ez megtörtént, akkor minden segítőt örömmel és szeretettel látok majd a tanyán, rendszeresen, hogy egy kicsit feltöltődjön és szeretetben pihenhessen.

Fiatal korom ellenére már sajnos nagyon sokat kellett nélkülöznöm, és csalódnom az életben, de még hiszek a jó lelkű és segítőkész emberekben!
Hiszek a szeretetben, és abban, hogy ez a levél is jó lelkű emberhez kerül, aki majd segíteni fog nekem! És tudom, hogy a sors, úgyis meghálálja a segítséget!
Kérem szépen segítsen, hogy később én is segíteni tudjak másokon!

A levélhez mellékelten csatolok egy fényképet magamról és, ha szeretne nekem csomagot küldeni, akkor szívesen megadom a címem.
e-mail címem: szeitert.andi@gmail.com

A bankszámlaszámom: 11773322-00846448-00000000
Szeitert Andrea OTP Bank
Ha küld nekem utalást, akkor legyen szíves írja be a közleménybe az e-mail címét, hogy meg tudjam köszönni.

Ha van hasonló jó lelkű, önzetlen és segítőkész ismerőse, barátja, mint ön, kérem neki is küldje el ezt a segítségkérést. Lehet, hogy épp az ismerőse tudna segíteni valamilyen apró dologban.

Szeretettel várom a válaszát!

Előre is Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok!

Üdvözlettel és Szeretettel: Szeitert Andrea"

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.