Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2023. Június 17. 19:00, szombat | Életmód
Forrás: Official Green Stage Production

Az év kihagyhatatlan rockzenei koncertje - Hollywood Vampires

Az év kihagyhatatlan rockzenei koncertje - Hollywood Vampires

Alice Cooper üzenete a magyaroknak: Legyetek ott!

Az év kihagyhatatlan rockzenei koncertje július 18-án a Papp László Budapest Sportarénában Először érkezik Magyarországba Hollywood Vampires és egy felejthetetlen koncerttel szeretnék meglepni a rockzene rajongóit. A legendás banda tagjai között található Johnny Depp, Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith) és Tommy Henriksen. A Hollywood Vampires nem csupán egy rockzenekar, hanem élő legendák csapata, akik ötvözik a vámpírok kifogyhatatlan erejét a rock energiával.

Ki ne ismerné Johnny Deppet, az ikonikus színészt, Alice Coopert, aki maga a rock, Joe Perry-t a legendás Aerosmith gitárosát és Tommy Henriksent aki a zenei virtuozitás képviselője? Ők együtt alkotják a Hollywood Vampires-t, zenéjük és performanszuk vérpezsdítő, dinamikus, intenzív, energikus, katartikus és rendkívül izgalmas.

Alice Cooper és Joe Perry videóban üzent a magyaroknak, amiben elmondták, számítanak a közönségre július 18-án a Papp László Budapest Sportarénában.

„Legyetek ott!” - adta ki az ukázt a magyar közönségnek viccesen Alice Cooper.

Az új, „Rise” című stúdióalbumukon a zenekar méltóképpen tiszteleg a zeneirodalom nagy hősei és saját zenei anyagaink előtt egyedi és lendületes, "véresen komoly" lázadó muzsikájukkal. Rajonganak a klasszikus brit rockért. Olyan zenei ínyencségekkel érkeznek, mint The Who, Led Zeppelin, David Bowie, Motörhead és más legendás előadók híres dalaival.

Így üzent a magyar közönségnek Alice Cooper és Joe Perry az Aerosmith gitárosa:

Jegyek: https://www.eventim.hu/hu/jegyek/hollywood-vampires-koncert-budapest-papp-laszlo-sportarena-593249/event.html?gclid=Cj0KCQjwmtGjBhDhARIsAEqfDEdOFVH2OmtouyetzK2bZxgmGOWPyr8aPB2yChp6aI0KoXVuW6Qzg2MaAhMrEALw_wcB

Címkék: koncert, rock

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 06:41, péntek | Életmód

Nemzetközi elismerést kapott a szentendrei Skanzen

A SozialMarie díj harmadik helyezettje lett a szentendrei Skanzen Demencia Programja - tájékoztatta a Szabadtéri Néprajzi Múzeum az MTI-t csütörtökön.

2024. Május 03. 06:39, péntek | Életmód

Ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

A nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival ma kezdődik a 2023/2024-es tanév május-júniusi érettségi vizsgaidőszaka.

2024. Május 03. 05:00, péntek | Életmód

Fonogram-életműdíjat kapott az Edda Művek, Müller Péter Sziámi és Galler András

Fonogram-életműdíjat kapott az idén 50 éves Edda Művek, Müller Péter Sziámi és Galler András Indián - közölte a díj kommunikációjával foglalkozó cég csütörtökön az MTI-vel.