Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2015. November 20. 21:55, péntek | Életmód
Forrás: Naurel

Beaming Baby

Beaming Baby

A Beaming Baby termékcsalád hipoallergén kozmetikumai és pelenkái vegyszerektől mentes, biztonságos éjszakákat és nappalokat biztosítanak a legkisebbeknek.

Legyen szó pelenkacseréről, tisztálkodásról, bőrápolásról vagy éppen az öltözködésről.

Kiváló minőségű alapanyagok

A Beaming Baby termékek legalább 95%-ban minőségi organikus összetevőkből állnak, hiszen kiemelten fontosnak tartják, hogy a babák csak a legtisztább anyagokkal találkozzanak életük első, meghatározó éveiben.

Termékeink csak szigorúan ellenőrzött alapanyagokat tartalmaznak, amelyeket a legenyhébb élelmiszer minőségű tartósító eljárásokkal kezelnek, ezzel is biztosítva, hogy megtartsák frissességüket.

A bio növényi összetevők beszállítóit szakembereik rendszeresen ellenőrzik, hogy a készítményeik megfeleljenek legmagasabb környezetvédelmi és minőségi kritériumoknak. A Beaming Baby termékek nem tartalmaznak káros vegyi anyagokat, alkoholt, nátrium laureth szulfátot vagy parabéneket, csak az érzékeny bababőr ápolására és védelmére alkalmas kímélő anyagokat.

Szigorúan vett minőség

A Baeming Baby kiemelkedő minőségét a Soil Association, a Vegan Society és az Organic Food Federation Non-Food Certification is garantálja. Tanácsadó bőrgyógyászok vizsgálatai alapján a márka termékei egyik bőrtípus esetében sem mutattak érzékenységet, egybehangzóan állították, hogy nagyon jók a babák érzékeny bőrének ápolására.

Kinek ajánljuk?

A Beaming Baby termékek kifejezetten babáknak készülnek, hogy az első években annyira érzékeny bőrük csak a lehető legtisztább anyagokkal és ápolószerekkel találkozhasson. Idális választás azoknak a környezettudatos szülőknek, akik a legjobbat keresik gyermeküknek.

A Beaming Baby kínálatában előkelő helyet foglalnak el a bio pelenkák, amelyek az újszülötteknek és a 15 kg feletti gyerekeknek is vegyszermentes megoldást biztosítanak. Az érzékeny bababőr ápolására kínálják a Beaming Baby tusfürdőt és testápolót, a habfürdővel pedig a habos élvezetekről sem kell lemondani.
A kínálat kiemelt elemei a pihe-puha biopamutból készült babaruhák, amelyek visszafogott pasztell színe is a természetességet sugározza.

Válaszd Te is a Beaming Baby organikus termékeit, ha kisbabád bőrét a nap 24 órájában biztonságban, vegyszermentes környezetben szeretnéd tudni!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 06:41, péntek | Életmód

Nemzetközi elismerést kapott a szentendrei Skanzen

A SozialMarie díj harmadik helyezettje lett a szentendrei Skanzen Demencia Programja - tájékoztatta a Szabadtéri Néprajzi Múzeum az MTI-t csütörtökön.

2024. Május 03. 06:39, péntek | Életmód

Ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

A nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival ma kezdődik a 2023/2024-es tanév május-júniusi érettségi vizsgaidőszaka.

2024. Május 03. 05:00, péntek | Életmód

Fonogram-életműdíjat kapott az Edda Művek, Müller Péter Sziámi és Galler András

Fonogram-életműdíjat kapott az idén 50 éves Edda Művek, Müller Péter Sziámi és Galler András Indián - közölte a díj kommunikációjával foglalkozó cég csütörtökön az MTI-vel.