Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Augusztus 05. 13:00, hétfő | Helyi
Forrás: Csorna Város Önkormányzata

Bérbe adják a gimnáziumban található üzlethelyiséget

Bérbe adják a gimnáziumban található üzlethelyiséget

PÁLYÁZATI HIRDETMÉNY

A Vilmos Park Kft pályázatot hirdet a Csorna Hunyadi János. Gimnázium és Szakközépiskola üzlethelyiségének bérbeadására. A 12 m2-es helyiség Csorna, Soproni út 97. szám alatti önkormányzati tulajdonban lévő ingatlan földszintjén helyezkedik el.

A bérlő a bérleményt iskolabolt céljára használhatja, köteles az általa forgalmazni kíván termékek körének kialakításakor figyelembe venni az iskolaorvos és a szülői munkaközösség által elfogadott termékajánlatot.

A bérlő kötelezi megát az épület előírt baleset- és tűzvédelmi előírásainak betartására, valamint azok megszegéséből eredő károk megtérítésére, továbbá vállalja minden tanévben az üzlethelyiség előtti folyosó és az üzlethelyiség tisztasági festését.

A bérleti idő alatt a bérlő a bérlemény átalakítására, korszerűsítésére csak az ahhoz szükséges és általa beszerzett hatósági engedély birtokában, saját költségén és kizárólag a bérbeadó előzetes írásbeli engedélye alapján jogosult.

A bérlő köteles a bérleményt rendeltetésszerűen használni, és a bérleti jogviszony megszűnésekor a bérleményt kiüríteni és rendeltetésszerű állapotban a bérbeadónak visszaadni.

A helyiségre vonatkozó bérleti jogviszony határozott időre, 5 évre szól.

A helyiség bérleti díja: 12.000 Ft/hó, amelyet az iskolai tanév ideje alatt köteles a

bérbeadó fizetni.

A bérbeadó fenntartja az évenkénti bérleti díj változtatásának jogát. A bérleti díj minden évben a KSH által közzétett hivatalos inflációs ráta mértékével automatikusan – a felek külön nyilatkozata nélkül – módosul. A bérbeadó az inflációval növelt bérleti díj összegét évente, az inflációs ráta közzétételét követő 30 napon belül írásban közli a bérlővel.

Pályázati feltételek

A cégkivonatnak, illetve a vállalkozói igazolványnak tartalmaznia kell a folytatni kívánt tevékenységhez kapcsolódó tevékenységi kör(ök) megjelölését.

A pályázónak csatolni kell a lakóhelye szerint illetékes önkormányzat azon igazolását, miszerint az önkormányzat felé adó- és egyéb tartozása nem áll fenn.

alapterületű, vizesblokk, éjszakai áramkör a hűtő részére,

Több pályázó esetén 2013. augusztus 13. napján 13.00 órakor a Csornai Polgármesteri Hivatal I. emeleti tárgyaló termében (Csorna, Szent István tér 22.) pályázati tárgyalást tartok.

A pályázati tárgyaláson minden következő a bérleti díj összegére vonatkozó ajánlatnak maz előző ajánlatot legalább 1.000 Ft/hó-val kell meghaladnia.

Felhívom a figyelmet, hogy a pályázati tárgyaláson csak személyesen vagy szabályos meghatalmazással az a pályázó vehet részt, aki ajánlatát az előírt tartalommal és határidőben benyújtotta és a tevékenység gyakorlásához szükséges jogosultsággal rendelkezik.

Amennyiben a pályázat nyertese később visszalép, illetve a pályázati tárgyalást követő 8 napon belül a bérleti szerződést nem írja alá, úgy a bérleti jogot a pályázati tárgyaláson részt vett következő legmagasabb összegű bérleti díj fizetési ajánlatot tevő pályázó nyeri el.

A pályázatot 2013. augusztus 13. napján 9,00 óráig lehet benyújtani a Vilmos Park Kft. irodájában (Csorna, Szent István tér 22. II. em. 6. sz. iroda) zárt borítékban, amelyen kizárólag az alábbi szövegrész (jelige) tüntethető fel.

„Ajánlat a Hunyadi J. Gimnázium és Szakközépiskola, 9300 Csorna, Soproni út 97. alatti ingatlan üzlethelyiségének bérbevételére Nem bontható fel: 2013. augusztus 13. 9,00 óráig”

A pályázattal és a bérleti jogviszonnyal kapcsolatos egyéb kérdésekkel a Vilmos Park Kft.-hez lehet fordulni. Tel.: 96/590-160.

A helyiség megtekinthető a 96/590-160 telefonszámon történő előzetes egyeztetés alapján.

Dr. Kocsis Ottó ügyvezető Vilmos Park Kft.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 16:00, szombat | Helyi

Közzétették a csornai termálfürdő árlistáját

A termálfürdő június elsején nyit.

2024. Április 27. 13:00, szombat | Helyi

Idén is várják a gyerekeket a tűzoltótáborba

Ott a helyed, ha szeretnéd megismerni a tűzoltók munkáját és felszereléseit!

2024. Április 27. 09:00, szombat | Helyi

Egy győri nőnek 48 millió forintja bánta a hiszékenységét

Megint az AnyDesk alkalmazás! Az elkövetők most banki alkalmazottnak, majd rendőrnek adták ki magukat.

2024. Április 26. 16:00, péntek | Helyi

Vadász nyári tábor gyerekeknek

Két turnusra lehet jelentkezni.