Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2012. Augusztus 29. 09:30, szerda | Helyi
Forrás: Csorna Hunyadi János Gimnázium

Berepültek a gólyák

Berepültek a gólyák

Gólyatábort szerveztek a csornai Hunyadiban.

A Hunyadi János Gimnázium minden évben sok szeretettel várja az új diákokat. A 2006 óta minden év Gólyatáborral kezdődik, ahol az új tanulók összeismerkedhetnek egymással, tanáraikkal és az iskolával.
Két napra „gólyafészek” lett a kollégium, ott kaptunk szállást, hamar megismertük a szobatársainkat.

Az iskolában aztán megkezdődtek a játékos vetélkedők. Minden osztálynak bemutatkozó műsort kellett készíteni, lázasan kezdtük a tervezést. Délután sportverseny volt, ami nekünk különösen tetszett. Ez valószínűleg a fényképeken is látszik. A programokon sok nevetésben volt részünk, ezek közül érdemes megemlíteni a tejszínhabos célba dobást, ahol néhány szerencsés gólyapásztor arca édes élményben részesült. A sportversenyek során mindenki megmutathatta rátermettségét, ezek után természetesen kellőképpen kifáradtunk, és egy bogrács-party lett a jutalmunk.
Miután jól belakmároztunk, minden osztály előadta a bemutatkozó műsorát. Nagy sikert arattak a vidám jelenetek. Az est fénypontja a karaoke-party volt, ahol az egész suli együtt énekelt. A mozgalmas nap után végre jó volt pihenni a kollégiumban.

Másnap reggel a „Városrally”, azaz a város megismerése volt a feladat. Sok feladatban vehettünk részt, kiélhettük fantáziánkat és kreativitásunkat. A tábor a gólyák avatásával zárult, és a legügyesebbek oklevelet is kaptak.
A csapatmunkák során még jobban összeismerkedhettek az osztályok és a tanárok, a gólyapásztorok sokat tettek az új diákokért.
Büszkék vagyunk rá, hogy a Hunyadi János Gimnáziumban tölthetjük el ezt a négy évet, mert szimpatikus osztályfőnököket kaptunk, és bízunk benne, hogy megfelelő osztályközösséget tudunk kialakítani. Nagyon jól éreztük magunkat, örülünk, hogy ezt az iskolát választottuk. Persze ezután már a tanulás következik.

Kmetyó Annamária 9. C, Hadarics Dorina, Kovács Zsuzsanna 9. B, Kozák Rebeka, Pap Anikó, Bozi Cintia, Nagy Dorina, Farkas Nóra, Rákóczi Bianka 9. D

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 09:00, szombat | Helyi

Játék cserebere a csornai könyvtárban

A növény cserebere sikerén felbuzdulva most a kisebbekre is gondoltak.

2024. Május 17. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Május 17. 09:00, péntek | Helyi

FussRábaköz 2024

24 órás váltófutás!