Városlista
2019. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2013. Augusztus 15. 15:00, csütörtök | PR
Forrás: saját forrás

Bevásárlás a fotelból? Igen!

Bevásárlás a fotelból? Igen!

Mostantól a Rábaközben is elintézheted online a nagybevásárlást!

Bizonyára már Te is jártál úgy, hogy egy fárasztó nap után, még valamelyik áruházban nyűgösen eltöltöttél lazán egy órát (keresgélés, sorban állás a pénztárnál) amit már saját szabadidődtől vagy családodtól vettél el, ráadásul egy-egy ilyen bevásárláskor, még azt is megvetted, amire otthon rájöttél, hogy erre nem is lett volna szükséged.

Könnyítsd meg a bevásárlásod: www.szuperabc.hu

Az internetes szupermarket Csorna, Kapuvár, Fertőd, Beled, Fertőszentmiklós és környékeiken kínál online bevásárlást házhozszállítással.
A szuperABC, kínálatát tekintve az erős közepes méretű boltokhoz hasonlítható, de messze túlnő a sarki kisbolton. A kínálat napról napra bővül, még várhatóan az őszre eléri a hipermarketek kínálatát. Már most egy nagybevásárlás probléma nélkül megoldható, mivel minden kapható, amire egy háztartásnak szüksége lehet.

Nem elhanyagolható, hogy az árak a hipermarketek áraival versengenek, sőt bizonyos termékek esetén hihetetlenül kedvező árakkal találkozhatunk. A korábban felsorolt települések és azok vonzáskörzetében a kiszállítás a szuperABC saját gépjárműveivel történik, a vásárlóval előre leegyeztetett, legideálisabb időpontban, akár reggel 9 órakor, de igény szerint este 8 órakor is. 5.000 Ft-nál nagyobb megrendelés esetén a kiszállítás díjtalan.

Nincs más dolgod, mint a kiválasztott termékeket a kosaradba tenni és az árut már másnap házhoz viszi a szuper futár!A megrendelt termékekért készpénzzel vagy Erzsébet utalvánnyal tudsz fizetni.

Ezzel az új szolgáltatással, rengeteg időt, pénzt és energiát takaríthatsz meg, melyet a családodra vagy saját szabadidődre fordíthatsz.
Sokszor problémát jelent nagybevásárlás esetében a megvásárolt termékek hazacipelése? Most ezt is mind elfelejtheted!Ráadásul mindezt hipermarket árakon.

Rendeld meg otthonról, otthonra!
www.szuperabc.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 25. 13:00, kedd | PR

A tenyésztett gyöngyökről dióhéjban

Az valószínűleg senki számára nem újdonság, hogy az igazgyöngy egy apró kis porszemként kezdi az életét, ami az évek folyamán gyönyörű ékszerré válik egy kagyló belsejében.

2019. Június 25. 07:00, kedd | PR

Gyógyítás-masszázs centrum a Levendula Home-nál

A Levendula Home meg szeretné teremteni azt a nyugodt helyet, ahol egyaránt otthon érezhetik magukat a hagyományos orvoslás hívei, valamint a természetgyógyászatot előnyben részesítő személyek is.

2019. Június 24. 20:00, hétfő | PR

Karate, jitsu és judo övek

Amikor valaki egy küzdősportot űz, akkor az emberek első kérdése rendszerint az, hogy: és milyen öves vagy?

2019. Június 24. 13:00, hétfő | PR

Valóban hiányt szenvedünk informatikusokból?

A mai magyar munkaerőpiaci hírek és híresztelések kapcsán az egyik leggyakoribb jelenség az informatikus szakma hiányosságainak emlegetése.