Városlista
2019. szeptember 15, vasárnap - Enikő

Hírek

2013. Augusztus 15. 15:00, csütörtök | PR
Forrás: saját forrás

Bevásárlás a fotelból? Igen!

Bevásárlás a fotelból? Igen!

Mostantól a Rábaközben is elintézheted online a nagybevásárlást!

Bizonyára már Te is jártál úgy, hogy egy fárasztó nap után, még valamelyik áruházban nyűgösen eltöltöttél lazán egy órát (keresgélés, sorban állás a pénztárnál) amit már saját szabadidődtől vagy családodtól vettél el, ráadásul egy-egy ilyen bevásárláskor, még azt is megvetted, amire otthon rájöttél, hogy erre nem is lett volna szükséged.

Könnyítsd meg a bevásárlásod: www.szuperabc.hu

Az internetes szupermarket Csorna, Kapuvár, Fertőd, Beled, Fertőszentmiklós és környékeiken kínál online bevásárlást házhozszállítással.
A szuperABC, kínálatát tekintve az erős közepes méretű boltokhoz hasonlítható, de messze túlnő a sarki kisbolton. A kínálat napról napra bővül, még várhatóan az őszre eléri a hipermarketek kínálatát. Már most egy nagybevásárlás probléma nélkül megoldható, mivel minden kapható, amire egy háztartásnak szüksége lehet.

Nem elhanyagolható, hogy az árak a hipermarketek áraival versengenek, sőt bizonyos termékek esetén hihetetlenül kedvező árakkal találkozhatunk. A korábban felsorolt települések és azok vonzáskörzetében a kiszállítás a szuperABC saját gépjárműveivel történik, a vásárlóval előre leegyeztetett, legideálisabb időpontban, akár reggel 9 órakor, de igény szerint este 8 órakor is. 5.000 Ft-nál nagyobb megrendelés esetén a kiszállítás díjtalan.

Nincs más dolgod, mint a kiválasztott termékeket a kosaradba tenni és az árut már másnap házhoz viszi a szuper futár!A megrendelt termékekért készpénzzel vagy Erzsébet utalvánnyal tudsz fizetni.

Ezzel az új szolgáltatással, rengeteg időt, pénzt és energiát takaríthatsz meg, melyet a családodra vagy saját szabadidődre fordíthatsz.
Sokszor problémát jelent nagybevásárlás esetében a megvásárolt termékek hazacipelése? Most ezt is mind elfelejtheted!Ráadásul mindezt hipermarket árakon.

Rendeld meg otthonról, otthonra!
www.szuperabc.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 27. 16:00, kedd | PR

Milyen karbantartást igényel egy medence?

Szükség van a medencék otthoni víztisztítására is ahhoz, hogy hosszú ideig élvezhető legyen a víz tisztasága.

2019. Augusztus 27. 09:00, kedd | PR

Vidd be a konyhádba az ősz ízeit!

Nem tudjuk ti, hogy vagytok vele, de ha őszinték akarunk lenni, mi már nagyon vártuk, hogy beköszöntsön az ősz.

2019. Augusztus 21. 15:51, szerda | PR

Óvodákat újítanak fel

Két óvoda felújítási munkálatait nyerte el, nyílt közbeszerzési eljáráson a Jánosik és Társai Kft. A közel 300 millió forintos bevételt jelentő munkákkal határidőre, év végéig készülnek el -

2019. Július 23. 15:00, kedd | PR

Hogyan válasszunk karikagyűrűt?

Mikor felmerül a házasság kérdése, szinte azonnal szerepet kapnak a gondolatokban a lehetséges helyszínek, a viselendő ruhák és ékszerek, a vendéglista és természetesen a karikagyűrűk beszerzésének gondolata.