Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Március 25. 16:00, szerda | Helyi
Forrás: Volánbusz

Bizonyos esetekben kezelési költség nélkül váltja vissza a menetjegyeket és bérleteket a Volánbusz

Bizonyos esetekben kezelési költség nélkül váltja vissza a menetjegyeket és bérleteket a Volánbusz

Intézkedés a koronavírus járvány hatására.

A koronavírus-járványra, a kormány által kihirdetett veszélyhelyzetre és a bevezetett rendkívüli intézkedésekre – köztük az oktatási intézmények bezárására és a rendezvények elmaradására – való tekintettel a Volánbusz a már megvásárolt utazási igazolványok árát bizonyos esetekben kezelési költség levonása nélkül visszatéríti.

Amennyiben az utas a visszaváltási igény bejelentésekor a koronavírussal kapcsolatos kormányzati rendelkezések hatásaira hivatkozik, az alábbi feltételekkel kérheti a jegyek, bérletek árának visszatérítését:
- A helyközi elővételi menetjegyek visszaváltása a rajtuk szereplő indulási idő vagy érvényességi idő előtt kérhető e-mailben vagy személyesen pénztárakban.
- Kiemelten kedvezményes, március 13. előtt megváltott helyközi, április havi vagy április első félhavi bérlet március 31-én 24.00-ig jelzett igény esetén váltható vissza kezelési költség nélkül.
- A március 16. előtti kezdő érvényességű, és a benyújtáskor még legalább 15 napig érvényes, kiemelten kedvezményes helyközi, 30 napos bérletek árának 50 százalékát térítik vissza kezelési költség levonása nélkül, amennyiben az utas e-mailben vagy valamelyik pénztárban – a fenti okokra hivatkozva – jelzi visszaváltási igényét.

A teljes árú bérletek visszaváltása egyedi elbírálás alapján történik. A menetdíj- és bérletvisszatérítési igény a rendkívüli helyzetre való tekintettel nemcsak a vásárlás helyén, hanem bármely pénztárban benyújtható egy kérelem kitöltésével. A visszatérítés ebben az esetben utólag történik átutalással vagy postázással, 30 napon belül.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:00, kedd | Helyi

Eldőlt, hogy ki készítette tavaly a legjobb bort a Csornai Járásban

XI. Bágyogszováti Borverseny eredményei

2024. Április 23. 13:00, kedd | Helyi

Nevező csapatokat várnak a szili majális focikupájára

III. Mesevár Kupa

2024. Április 23. 09:00, kedd | Helyi

Átadták a Csornai Járásbíróság felújított épületét

Az épületben 1928 és 1976 között már működött bíróság.

2024. Április 22. 16:00, hétfő | Helyi

Az elmúlt héten 63 eseményhez vonultak a megyei hivatásos tűzoltó egységek

A 16. héten történt.