Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2015. December 01. 08:00, kedd | PR

Bosch lambda-szondák

Bosch lambda-szondák

Elsődleges választás: Bosch

Amikor lambda szondáról van szó, a Boschcég az elsődleges választás, hiszen ők azok, akik kitalálták ezt a terméket. Szondáik nem csupán megbízhatóak, de tartósak is, és működésük optimálisan, nagyon nagymértékben összeegyeztethetők a motor működésével. A másik előnye az ilyen típusú szondáknak az, hogy biztos lehet benne: nem szennyezi a környezetet. Ennek köszönhetően és még sok más okból, számos gyártó szereli ezeket a járművekbe. A Bosch cégnek nagy választéka van különböző lambda-szondákból, így az összes jármű kb. 85%-ba beszerelhetők. Ezen szondák kiváló minőségének és népszerűségének oka az is, hogy folyamatosan fejlesztik ezeket, ezért a legújabb műszaki követelményeknek is megfelelnek. Ha úgy dönt, hogy e cég szondáját választja, nem csak pénzt takarít meg, hanem időt is, mivel ezeket a termékeket általában beépítésre készen szállítják.

Miután beszerelte a Bosch lambda-szondát, tanácsos, hogy rendszeresen, minden karbantartáskor ellenőrizze. A szondák a motor vezérlőegységével dolgoznak, annak érdekében, hogy biztosítsák az optimális keveréket, melynek köszönhetően a motor hatékonyan, nagy teljesítménnyel és tiszta módon üzemel. Ezekkel a szondákkal biztos lehet benne, hogy autója minden ellenőrzéskor megkapja a zöldkártyát. Ezért Bosch lambda-szondát szerelni autójába szükséges lehet, hiszen ez az alkatrész nagy szerepet játszik abban, hogy minden gond nélkül levizsgáztassa autóját.

Tudjon meg többet: www.AUTOalkatreszonline24.hu

Címkék: bosch, lambda-szonda

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 27. 14:33, szerda | PR

Az állítható magasságú íróasztal: kulcsod a tökéletes ergonómiához

Megvetted már a legkényelmesebb irodaszéket, de még mindig gyakran fáj a hátad? Lehet, hogy itt az ideje átgondolnod azt is, hogy milyen íróasztalhoz ülsz le minden egyes nap.

2024. Március 12. 10:01, kedd | PR

Hogyan legyünk produktívak

Bevált stratégiák

2024. Március 12. 09:53, kedd | PR

Érzelmi intelligencia a vezetői munkában

Milyen egy érzelmileg intelligens vezető?