Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2014. Augusztus 05. 13:01, kedd | Helyi
Forrás: Varga Sándor

Buborékok - II. kézilabdatábor, Bősárkány

Buborékok - II. kézilabdatábor, Bősárkány

6 napos kézilabdatábort szerveztek az utánpótlás lányoknak Bősárkányban a múlt héten.

A táborban nem csak a bősárkányi klubban játszó gyerekek vettek részt, hanem olyanok is, akik más klubokban játszanak. Több korosztály is együtt készült U10-13-tól a felnőtt csapatig. A tábor célja az volt, hogy felkészítse az ifjú sportolókat a 2014-2015-ös bajnokságra, valamint a csapatépítő programokon keresztül megismerjék egymást a gyermekek.

A hét minden napján délelőttönként elméleti oktatásban, erőléti és labdás edzésben részesültek, délutánonként kapus és lövő edzések voltak, valamint egymás elleni mérkőzések.

Farkas Ágnesnek köszönhetően bepillantást nyerhettek a gyerekek a kézilabdázók életformájába. Kötetlenül beszélgettek arról, hogy mit ad a kézilabda egy sportolónak. Megtekinthették az olimpiai ezüstérmet, csoportképet és belépőket, valamint Ági kitüntetéseit is. A beszélgetés után az egykori kézilabdázó nem tartott edzést, hanem a kapusoknak lőtt néhányat.

A gyerekek más sportágakkal is megismerkedhettek: teke, baseball és íjászat.Szerdán a kézilabda szakosztály esti misén vett részt. A szentmise után a bősárkányi önkéntes tűzoltóság látta vendégül a kézilabdázókat. A vacsora során a Buborékok felköszöntötték egy csapattársukat, aki ekkor ünnepelte a 16. születésnapját.

Az utolsó nap estéjén az U10-13-as korosztálynak meglepetés mérkőzésben volt része. A Bubi anyukák vették a bátorságot, és kiálltak egy vidám mérkózésre a gyermekeik ellen.

A táborzárás a falunapi főzőverseny volt, melyet a Buborékok csapata nyert meg.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 08:00, kedd | Helyi

Rábaköz a kerek világ

Itthon vagy! Turisztikai kisfilm a Rábaközről.

2024. Május 06. 16:00, hétfő | Helyi

Fának csapódott és felborult egy autó Fertődön

A 18. héten történt.

2024. Május 06. 13:00, hétfő | Helyi

Néhány intercity vonat már kerékpárokat is szállít

Kerékpárosok, figyelem!

2024. Május 06. 09:00, hétfő | Helyi

Birdo - Az év madárfotósa pályázat

A madárfotósok kedvelt pályázata ismét várja a nevezéseket.