Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. November 24. 16:08, kedd | Belföld
Forrás: infovárosok

Csatornába esett egy kislány Sarkadon

Csatornába esett egy kislány Sarkadon

A közel két méter mély vízben félig elmerült, mire a testvére meg tudta fogni őt és tartotta, hogy ne merüljön el egészen. Egy rendőr perceken belül odaért hozzájuk és kimentette a kislányt.

Egy csatorna fölötti hídon akarta áttolni a kerékpárját egy 11 éves kislány 2020. november 24-én reggel Sarkadon, de a híd előtt megcsúszott és a csatornába esett. Félig elmerült és nem tudott kijönni a közel két méter mély vízből, mert beleakadt a kerékpárjába. A kislánnyal ott volt a fiútestvére, aki meg tudta fogni őt, még mielőtt teljesen víz alá került volna és segítségért kiabált. Az édesanyjuk hívta a rendőrséget. A Sarkadi Rendőrkapitányság egyik rendőre perceken belül odaért, így a 14 éves fiú meg tudta tartani a testvérét a segítség megérkezéséig. Az őrmester azonnal kihúzta a vízből a bajba jutott gyermeket és értesítette a mentőket. A 11 éves kislány nagyon megijedt, de nem sérült meg - közölte a rendőrség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére