Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Március 07. 19:40, szerda | PR
Forrás: saját forrás

Csornai torta Olaszországba

Csornai torta Olaszországba

0039-es számmal kezdődő telefonról érkezett hívás Kugler László telefonjára két hete. A vonal túlsó végén lévő ügyfél tortát rendelt Olaszországból.
- Azt a tortát szeretné – mondta a telefonáló – amelyik a 3-as képen van. Kugler úr visszakérdezett: hol látja a képet, hol a harmadik, az iwiw profilon?
- Nem – jött a válasz – az infoRábaköz.hu Cégregiszter menüjében látja a Kugler Cukrászda oldalát, onnan szeretné megrendelni a 3. képen lévő torta felső részét.
A megrendelést teljes természetességgel vette fel a cukrászda két tortára, a megbeszélt időpontban megérkeztek a csornai rokonok és mintegy 6 órás út után leszállították a megrendelőhöz Olaszországba.
Ha most azt hiszi a kedves olvasó, hogy ez egy mese, akkor nagyon téved. Sőt! A történetnek nincs vége. Az első „szállítás” után egy újabb megrendelés érkezett az ügyféltől, amit szintén Olaszországba visznek majd egy későbbi időpontban.
A Kugler Cukrászda mini-weboldalát idén február 11-én töltöttük fel az infoRábaköz.hu oldalra és vele párhuzamosan a rabakozicegregiszter.hu oldalra. 10 nap sem telt el, amikor befutott a megrendelés Olaszországból.
Hol a titok?
Kugler László és munkatársai remek szakemberek, a cukrászdában kiváló minőségű sütemények, torták és egyéb nyalánkságok készülnek ez tény, de ami a hírt Olaszországig vitte, az az infoRábaköz.hu Cégregiszter oldala.
Köszönjük Kugler Lászlónak, hogy regisztrált Cégregiszterünkbe és köszönjük, hogy megosztotta velünk ezt a történetet.
Ügyfeleink öröme és sikere a mi örömünk és sikerünk is!

A Kugler Cukrászda nyert az olasz cukrászdákkal szemben és ez nem „piskóta”(hogy a témánál maradjunk)!Az internet olyan ügyfeleket hozhat vállalkozásának, akikre eddig nem is gondolt és eszköze sem volt arra, hogy elérje őket. Ha cégét, cége adatait jó helyen, megfelelő környezetben helyezi el, akkor a siker jön magától. A Cégregiszter a térség virtuális katalógusa, itt biztosan megtalálják Önt!
Mire vár még?
A vevői már rég az internetet böngészik,… engedje be őket, tárja ki üzlete ajtaját a Cégregiszteren keresztül!

Címkék: csorna, Kugler

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 27. 14:33, szerda | PR

Az állítható magasságú íróasztal: kulcsod a tökéletes ergonómiához

Megvetted már a legkényelmesebb irodaszéket, de még mindig gyakran fáj a hátad? Lehet, hogy itt az ideje átgondolnod azt is, hogy milyen íróasztalhoz ülsz le minden egyes nap.

2024. Március 12. 10:01, kedd | PR

Hogyan legyünk produktívak

Bevált stratégiák

2024. Március 12. 09:53, kedd | PR

Érzelmi intelligencia a vezetői munkában

Milyen egy érzelmileg intelligens vezető?