Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2022. Május 17. 15:08, kedd | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Csúnyát kihasználta az idős, beteg nőt

Csúnyát kihasználta az idős, beteg nőt

Őrizetbe vettek egy férfit a lenti rendőrök.

Egy ismeretlen személy 2021 novemberében magához édesgette a zavart elmeállapotú, térben és időben tájékozódni képtelen 65 éves petrikereszteúri nőt, akit tévedésbe ejtve rábírta arra, hogy az egyik banknál egy számlaszámot nyisson, majd a bankkártyát elvette tőle. Ezt követően 2022. február 21-én személyi kölcsönt is vetetett fel az idős asszonnyal, majd egy személygépkocsit is vett, végül idén áprilisban az egyik műszaki áruházban árukölcsönt igényelt a nő nevében, majd televíziót, hűtőt, és egy rádiót vásárolt. A bűncselekménnyel okozott kár több, mint két és fél millió forint - közölte a rendőrség.

A Lenti Rendőrkapitányság munkatársai azonosították a 49 éves zalabaksai férfit, majd a nyomozók csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, és őrizetbe is vették.

Címkék: őrizet, elfogás, Lenti

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.