Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Március 08. 16:00, péntek | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Drogfogás Csornán

Drogfogás Csornán

A rendőrök Csornán és Győrben fogtak el két sofőrt, mindkettőjüknél kábítószergyanús anyagokat találtak.

Szerda este 22 óra 15 perckor Csornán a Soproni úton iellenőriztek a rendőrök egy 22 éves fertőendrédi járművezetőt. Az autóját és a csomagjait is átvizsgálták, amelynek során a gépjármű műszerfal alatti tárolórekeszében, egy műanyag zacskóban, fehér színű, por halmazállapotú kábítószergyanús anyag, illetve a sofőr kabátjának zsebéből kábítószergyanús anyaggal szennyezett kanál került elő. A járőrök a férfit elfogták, a Csornai Rendőrkapitányságra előállították, ahol a vele szemben alkalmazott drogteszt pozitív eredményt mutatott.

Szintén szerdán este Győrben, a 821-es számú főúton igazoltatták a rendőrök egy gépkocsi vezetőjét. Az intézkedő járőrök átvizsgálták a járművezető ruházatát, amelynek során a nadrágjában eldugva egy cigarettásdobozra bukkantak, abban pedig két fecskendőt találtak bruttó 24,8 gramm sárgásbarna színű, kristályos szerkezetű kábítószergyanús anyaggal. A 27 éves pannonhalmi sofőr a helyszínen elismerte, hogy korábban fogyasztott kábítószert, ezért őt elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol vele szemben drogtesztet alkalmaztak, ami az ő esetében is pozitív értéket mutatott.

A rendőrkapitányságokon a nyomozók mindkét férfit kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 16:00, péntek | Helyi

Közlekedés fénysorompóval biztosított vasúti átjáróban

Óvatosan vezessenek a vasúti átjáróban!

2024. Április 19. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 19. 09:00, péntek | Helyi

Vezetéstechnikai hibák, ráfutásos balesetek!

Baleset-megelőzési tanácsok szakértőktől.

2024. Április 18. 16:00, csütörtök | Helyi

71 lakástűz az első negyedévben

Az 71 tűzzel érintett épület közül egyikben sem volt füstérzékelő.