Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Február 20. 07:00, kedd | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Fiatal tűzoltók álltak szolgálatba megyénkben

Fiatal tűzoltók álltak szolgálatba megyénkben

Sikeresen végezték el az iskolát.

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ százhuszonhárom, frissen végzett tűzoltót bocsátott ki. A rendezvényen a tűzoltók ünnepélyes keretek között tettek esküt, ők az ország különböző hivatásos tűzoltó-parancsnokságain állnak szolgálatba a napokban.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság állományában a frissen végzett hallgatók közül kilenc fiatal tűzoltó kezdi meg szolgálatát. Hárman, - Szomolányi Máté, Prohászka Ákos és Burján Gergő tűzoltó őrmesterek - Győrben, Földes Ádám és Vida Levente Mosonmagyaróváron, Horváth Bence és Németh Viktor Sopronban, míg Braun Ádám és Horváth Vendel tűzoltó őrmesterek a Kapuvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon állnak szolgálatba.

Az újoncokat Báner Attila tűzoltó ezredes, megyei igazgatóhelyettes az igazgatóság vezetőinek jelenlétében köszöntötte. Az ezredes gratulált a tűzoltóknak a képzés sikeres elvégzéséhez, akik átvették kinevezési parancsukat. Az igazgatóhelyettes kiemelte Horváth Bence tűzoltó őrmester teljesítményét, ő kiváló tanulmányi eredményéért dicséretben és tárgyjutalomban részesült a fővárosi ünnepségen. Az ezredes köszöntőjében elmondta, hogy biztos sokuk gyerekkori álma teljesült azzal, hogy mostantól tűzoltók lesznek, de munkájuk rendkívüli felelősséggel is jár. A vezető elmondta, hogy a szakmai alázat nagyon fontos, és a vezetőik és az idősebb kollégák tanácsaira, tapasztalataira is nagyon figyeljenek, hiszen csapatban dolgoznak, ahol nemcsak magukért, egymásért is felelősek. Az igazgatóhelyettes gyors beilleszkedést, eredményes munkát és felfelé ívelő, szép pályafutást kívánt a fiatal tűzoltóknak.

Címkék: túzoltó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 09:00, kedd | Helyi

A Költészet napjára emlékeznek Páliban

Devecseri Zoltán verseskötetének bemutatása

2024. Április 15. 16:00, hétfő | Helyi

Az elmúlt héten nyolcvannyolc eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek a megyében

A 15. héten történt.

2024. Április 15. 13:00, hétfő | Helyi

Hol lesz a héten áramszünet a Rábaközben?

Tervezett üzemszünetek.

2024. Április 15. 09:00, hétfő | Helyi

Véradások a Rábaközben

Egyetlen véradással három beteg emberen segíthet.