Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Szeptember 13. 07:47, csütörtök | Bulvár
Forrás: ujasz.com

Film készül Szikora Róbertről

Film készül Szikora Róbertről

4000 Szikora-dal lapul még a fiókban

2007-ben a huszonötödik jubileum kapcsán jelent meg az utolsó R-Go lemez. Szikora Róbert most a kerek évszám kapcsán árulta el a Star magazinnak, hogy mivel készül a rajongóknak.
– Gyakorlatilag elkészült az új nagylemez, amit jövőre szeretnék piacra dobni, hiszen az első koncertünket 1983-ban adtuk. 2013-ban ezért szeretnék egy lehetőleg ingyenes nagykoncertet is adni, hiszen az R-Go mindent a közönségének köszönhet, és itt az ideje meghálálni nekik. Ugyanakkor készül rólam egy egészestés film is, ami reményeim szerint a jubileumi évben mozikba is kerül. A forgatókönyvet már láttam és nagyon tetszik. A főszereplő kilétét még nem tudom, de a kiválasztásánál én magam is szeretnék ott lenni – kezdte a legendás énekes, aki máig igen termékeny dalszerző.
– Gyerekkorom óta írok dalokat. Három és négyszáz közé tehetőek azok, amelyeket publikáltam, de a fiókban lapul nagyjából tízszer ennyi. Ezek között persze akadnak olyanok, melyek csak foszlányok és befejezésre várnak. Ha jön a dallam, akkor felpattanok és lejátszom a zongorán – tette hozzá Szikora, aki azt is elárulta, hogy mi lesz a dalok sorsa mondjuk 30-40 év múlva.
– Fogalmam sincs! Nem tudom, ki fogja ezeket elénekelni, de tény, hogy számtalan olyan zenésznek jelennek meg albumai, akik már évtizedek óta nincsenek köztünk. Ami tény, hogy nem telik el úgy nap, hogy ne írnék valami kis szösszenetet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.