Városlista
2019. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2019. Április 08. 16:00, hétfő | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Frontálisan ütközött két személyautó a 85-ös számú főúton

Frontálisan ütközött két személyautó a 85-ös számú főúton

Egy közlekedési baleset tanulságai

Mi is hírt adtunk arról, hogy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt péntek délben a 85-ös számú főúton, Abdánál. Egy 59 éves győri lakos által vezetett személygépkocsi haladása során eddig ismeretlen okból a záróvonalon áthaladva áttért a menetirány szerinti baloldali forgalmi sávba, ahol frontálisan összeütközött az ott szabályosan közlekedő 47 éves nagycenki lakos által vezetett személyautóval. A baleset következtében mindkét sofőr súlyos sérüléseket szenvedett, őket a mentők kórházba szállították. A műszaki mentés és a szemle ideje alatt a vasúti felüljárón teljes útlezárás volt érvényben.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a közlekedési balesetek elkerülése érdekében felhívja a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy minden esetben fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek. Kérik, hogy válasszák meg helyesen gépjárművük sebességét, tartsanak megfelelő követési távolságot, induljanak el kellő időben otthonról és legyenek előzékenyek a közlekedés más résztvevőivel szemben! Biztonsági övüket mindig kapcsolják be, életet menthet!

... hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 16. 13:00, kedd | Helyi

Táborozó gyerekek látogatták meg a csornai tűzoltókat

A gyerekek szemtanúi lehettek egy éles riasztás miatti vonulásnak is.

2019. Július 16. 09:00, kedd | Helyi

Illegális pálinkafőzőt fülelt le az adóhatóság a megyében

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Győr-Moson-Sopron megyei pénzügyőrei saját készítésű szeszfőzdei berendezést, valamint több mint kétszáz liter pálinkát találtak egy magánlakás udvari melléképületében.

2019. Július 15. 16:00, hétfő | Helyi

Eltűnt fiút keresnek a rendőrök

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

2019. Július 15. 11:00, hétfő | Helyi

Véradás a Rábaközben

Egyetlen véradással három beteg emberen segíthet.