Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Június 25. 07:00, kedd | PR
Forrás: Infogyőr

Gyógyítás-masszázs centrum a Levendula Home-nál

Gyógyítás-masszázs centrum a Levendula Home-nál

A Levendula Home meg szeretné teremteni azt a nyugodt helyet, ahol egyaránt otthon érezhetik magukat a hagyományos orvoslás hívei, valamint a természetgyógyászatot előnyben részesítő személyek is.

Ezen gondolatok mentén hozták létre azt a masszázs centrumot, ahol hagyományos és alternatív gyógyítási, valamint stresszoldó módszerek egyaránt választhatók. Az a nem titkolt célkitűzés, hogy minél szélesebb körben és teljesen személyre szabottan legyenek képesek kiszolgálni a látogatók igényeit.

A mai felgyorsult és stresszes világunkban ritka oázisnak számít egy olyan hely, ahol időnként megállhatunk néhány órára, hogy egy kicsit megfeledkezzünk a mindennapi gondokról.

Rövid bejegyzésünkben a Levendula Home gyógyítás-masszázs centrumot mutatjuk be.

Hagyományos, illetve alternatív gyógyítás

Ahogy azt már említettük, a hagyományos és az alternatív gyógymódok kedvelőinek is igyekeznek a kedvében járni. Ennek megfelelően meglehetősen széles a választék a kínált programokat illetően.

A hagyományos gyógyítás keretei között lehetőségünk van részt venni gyógymasszázson, yumeiho masszázson, egy frissítő svéd masszázson, vagy éppenséggel gyógytornán is. Egyébként a hagyományos gyógytorna szól a felnőtteknek, míg a Dévény gyógytorna a gyermekek részére ajánlott egészen 3 éves korig.

Az alternatív gyógyászatot preferálók számára választható az Access Bars ®, a Colorado System ©®, illetve csakra harmonizálás is.

Stresszoldás és párválasztás

Vannak olyan élethelyzetek, amikor a különféle kellemetlen tünetek kizárólag lelki okokra vezethetők vissza. Ezek egészen széles skálán mozoghatnak a munkával, pénzügyekkel és stresszel kapcsolatos problémáktól kezdve egészen a párkapcsolati gondokig.

Amennyiben sikerül hozzáértő szakember segítségével szembe néznünk ezekkel a bajokkal, akkor nagyban tudjuk növelni az esélyt a harmonikus és kiegyensúlyozott életvitel elérésére.

A Levendula Home-nál orvosolhatók a gondok kineziológia, coaching vagy stresszoldás segítségével is. Mindez nem csak a felnőttek számára érhető el, hanem gyerekek is részt vehetnek rajta.

Párkapcsolati, illetve párválasztással kapcsolatos nehézségek leküzdése kapcsán pedig akár a tanácsadás, akár a tréning is segítséget jelenthet.

Hogyan vehetők igénybe a gyógyítás-masszázs centrum szolgáltatásai?

A gyógyítás-masszázs centrum szolgáltatásainak az igénybevételéhez előzetes jelentkezés szükséges, mely online is könnyen megtehető. Amennyiben a telefonos egyeztetést részesítjük inkább előnyben, akkor pedig a +36-23-232-162 telefonszámot kell csak tárcsáznunk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 27. 14:33, szerda | PR

Az állítható magasságú íróasztal: kulcsod a tökéletes ergonómiához

Megvetted már a legkényelmesebb irodaszéket, de még mindig gyakran fáj a hátad? Lehet, hogy itt az ideje átgondolnod azt is, hogy milyen íróasztalhoz ülsz le minden egyes nap.

2024. Március 12. 10:01, kedd | PR

Hogyan legyünk produktívak

Bevált stratégiák

2024. Március 12. 09:53, kedd | PR

Érzelmi intelligencia a vezetői munkában

Milyen egy érzelmileg intelligens vezető?