Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Június 17. 13:03, szerda | Helyi
Forrás: saját forrás

Gyopáros Alpár arcátlanságának nincs határa

Gyopáros Alpár arcátlanságának nincs határa

Gyopáros Alpár hazudott.- reagált Aller Imre.

A Magyar Szocialista Párt Győr-Moson-Sopron Megyei Területi Szövetségének nevében Kránitz László elnök egy sajtóközleményt juttatott el szerkesztőségünkbe a tegnapi útavatással kapcsolatban.

Rendkívül örömteli, hogy hosszú-hosszú évek után, végre sor került az M85-ös főút Győr és Kóny közötti szakaszának ünnepélyes átadására. Ez az a szakasz, amely az érintett térség közlekedésbiztonsága miatt rendkívül fontos. Ezért is küzdött már akkor is Kóny és a település polgármestere a megvalósításért, amikor még Gyopáros Alpár azt sem nagyon tudta, hogy merre halad ez a nyomvonal.

Ezért rendkívül felháborító és arcátlan az az eljárás, amelyet Gyopáros Alpár, a térség fideszes országgyűlési képviselője folytat. Leginkább a kónyiakkal szemben tiszteletlen, hogy az ünnepélyes átadásra csak egyetlen érintett településvezetőt nem hívott meg: pont Aller Imrét, Kóny polgármesterét. Valószínűleg azért, mert még mindig fáj neki az a tudat, hogy a Habony-féle propagandagyár fideszes embere helyett a kónyiak tavaly olyan településvezetőt választottak maguknak, aki az elmúlt évtizedekben munkájával bizonyított. Ezért lehet a térség legrégebben hivatalban levő polgármestere Aller Imre.

Egy politikust a tettei és cselekedetei minősítenek. Ezért is jelenthetjük ki: Aller Imre olyan településvezető, akinek a munkáját még sokáig nem felejtik el Kónyban. Nem úgy, mint Gyopáros Alpárét, aki a látványos kommunikáción és a sértődöttségtől vezérelt arcátlanságon túl nem igazán tud semmit felmutatni. Még ezt a most átadásra kerülő fejlesztést sem vallhatja önmaga és korrupt kormánya eredményének, hiszen azt 85 százalékban a Fidesz részéről állandóan támadott Európai Unió fizette.

Ha a térség fideszes képviselője továbbra is ebben a stílusban folytatja munkáját, nem fognak róla többet megjegyezni Kónyban, mint azt, hogy ő az, aki nem tiszteli a kónyiak döntését és véleményét. Olyan ember, akinél az arcátlanságának nincs határa.

Az MSZP sajtóközleményével kapcsolatban megkerestük a legilletékesebbet, Aller Imre kónyi polgármestert, hogy mondja el az üggyel kapcsolatos véleményét.

- Szánalmas, kicsinyes eljárásnak tartom, hogy ilyen módon próbálnak kihazudni ebből a beruházásból.- kezdte Aller Imre polgármester. Nem is tartottam volna fontosnak ilyen piti ügyben megszólalni, ha Gyopáros Alpár a nyilvánosság előtt egy facebook bejegyzésében nem hazudja azt, hogy engem meghívtak, de nem mentem el. Ahova meghívnak, oda el szoktam menni, ahova nem hívnak, oda nem megyek. Ismerem és betartom azt a régi kónyi mondást, hogy „Hívatlan vendégnek otthon van a helye.” Az megmásíthatatlan tény, hogy sem én, sem a képviselő-testületünk tagjai nem kaptak meghívót a gyorsforgalmi út avató ünnepségére. Az egyetlen kónyi képviselő, aki tavaly a FIDESZ polgármesterjelöltjeként elveszítette velem szemben a választásokat nem tudjuk, hogy került oda.

- Kóny Önkormányzata és személyesen én is kezdettől fogva támogattuk, segítettük a beruházást, rengeteg egyeztetésen vettünk részt, amiknek ráadásul helyszínt is biztosítottunk, hiszen ezeket a megbeszéléseket, hatósági és egyéb egyeztetéseket a kónyi polgármesteri hivatalban folytattuk le már hosszú évek óta. Személyesen is büszke vagyok arra a munkára, amit képviselőtársaimmal végeztünk (és még ma is végzünk) a beruházás érdekében. Semmilyen hazugság nem veheti el tőlem azt, hogy valamennyiútfejlesztéssel kapcsolatos településünket érintő iraton az én aláírásom szerepel. Engem akartak bántani, de a kónyiakat sértették meg. A munkát elvégeztük, az ünneplést meghagyom másoknak, nem hiányzott a "pörköltjük".

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 16:00, vasárnap | Helyi

Hol lesz a héten áramszünet a Rábaközben?

Tervezett üzemszünetek.

2024. Április 28. 13:00, vasárnap | Helyi

A közlekedésbiztonsági vetélkedőn egy család egy új autót nyer

Közlekedik a család.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

Vegyszeres gyomirtás a Csorna-Pápa vasútvonalon

Felhívás

2024. Április 27. 19:00, szombat | Helyi

Magyarországon hetente egy nő hal meg kapcsolati erőszak miatt

Rengeteg téves sztereotípia kapcsolódik a családon belüli erőszakhoz.