Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Május 03. 13:00, szombat | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Győrben rendszeresen közlekedők figyelem!

Győrben rendszeresen közlekedők figyelem!

Hétfőtől várhatóan november közepéig lezárják a Baross hidat.

A híd lezárására 2014. május 5-én hajnalban kerül sor. A rendőrség türelemre inti a közlekedőket.

Hétfőtől, teljes lezárás mellett, megkezdődik a Győr közlekedésében, a Budapest-Hegyeshalom vasútvonaltól északra és délre eső városrészek összeköttetésében kulcsszerepet játszó Baross Gábor híd felújítása.A tervezett lezárás minden közlekedőt - a gyalogosokat is - kerülőre kényszerít. Elkerülhetetlenek lesznek a torlódások, de nemcsak az érintett szakaszon, hanem a tágabb értelemben vett úthálózaton is. A felújítási munkálatok idején Győr számos utcájában forgalmi rend-változások is életbe lépnek.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság türelemre inti a közlekedőket.

A hídlezárás okozta torlódások, forgalmi rend-változások miatt, az autósok ne megszokásból közlekedjenek, időben induljanak el a célállomásra, mivel számolni lehet a menetidő meghosszabbodásával!

A rendőrség kéri a személygépjárművel közlekedőket, hogy amennyiben lehetőségük van, a forgalmi dugók elkerülése érdekében, az M1 autópálya elkerülő szakaszát vegyék igénybe a munkahelyükre történő közlekedés céljából. Az M1-es autópálya a 85. számú főúttól az M19. autóútig nem díjköteles.

A forgalmi rend-változások miatt fokozottan figyeljék a közúti jelzőtáblák utasításait, az esetleges kellemetlenségek elkerülése érdekében!A felújítási munkálatok idején számos helyen, ahol eddig parkolni lehetett, tilos lesz megállni és várakozni. A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét az utasítások betartására.

Az esetleges anyagi káros balesetek bekövetkezésekor, a KRESZ előírásait betartva, a balesetben részvevők - amennyiben lehetséges - húzódjanak félre és a lehető legrövidebb időn belül tisztázzák a káreseményt, ezzel is segítve a torlódások, a forgalmi akadályok kialakulását.

A hídfelújítási munkálatok előre láthatólag november közepéig tartanak, az első napokban a rendőrség tagjai jelenlétükkel segítik, támogatják a közlekedőket és felügyelik a forgalmat minden olyan kritikusabb kereszteződésnél, ahol torlódások várhatók.

Fotó: Kisalföld

Címkék: Baross híd

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

Vegyszeres gyomirtás a Csorna-Pápa vasútvonalon

Felhívás

2024. Április 27. 19:00, szombat | Helyi

Magyarországon hetente egy nő hal meg kapcsolati erőszak miatt

Rengeteg téves sztereotípia kapcsolódik a családon belüli erőszakhoz.

2024. Április 27. 16:00, szombat | Helyi

Közzétették a csornai termálfürdő árlistáját

A termálfürdő június elsején nyit.

2024. Április 27. 13:00, szombat | Helyi

Idén is várják a gyerekeket a tűzoltótáborba

Ott a helyed, ha szeretnéd megismerni a tűzoltók munkáját és felszereléseit!