Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Július 03. 13:00, péntek | Helyi
Forrás: Inforábaköz

Hétvégi programok a Rábaközben

Hétvégi programok a Rábaközben

Programajánló

Drámai hónapok után vagyunk. A koronavírus járvány alaposan felforgatta az életünket. Sokan vesztették el a munkájukat, vagy a vállalkozásuk élt át nehéz vagy végzetes időket. Mi is, mint mindenki megsínylettük a kényszerű távolságtartást családtól, barátoktól, üzleti partnerektől, vendégektől, közönségtől.

Március 6-án tudtunk utoljára hírt adni rendezvényekről a Rábaközben. Azóta folyamatosan reménykedtünk, hogy talán a jövő héten, talán két-három hét múlva....

Végre ezt is megértük! Újra ajánlhatunk programot a Rábaközben élőknek. Egyelőre persze még minden bizonytalan, a feltételek gyorsan változnak, de a lényeg, hogy ezen a területen is újraindul az élet. Ez nem magunk miatt fontos. Nem azért, hogy a programajánló menüpontonkon is végre legyen tartalom, nem azért, hogy péntekenként 13 órakor közzétehessük szokásos programajánló cikkünket.

Sokan sínylették meg ezeket a hónapokat. Művészek, vendéglátó vállalkozások, rendezvényszervezők, technikai háttérmunkások várták a rendezvény moratórium végét, sokszor utolsó anyagi tartalékaikat felhasználva, vagy már azon is túl.

Újraindul az élet. Természetesen nem ott folytatódik, ahol március elején megszakadt. Nem is lehet. Továbbra is fontos az óvatosság, a fegyelem, és hogy vigyázzunk egymásra!

Mi a saját eszközeinkkel továbbra is segítjük a rendezvények szervezőit, portálunkon ingyenesen közzétesszük a programokat. Segítünk, hogy a fellépők és a közönség újra egymásra találjanak. Természetesen figyeljük azokat az online felületeket, ahol megtaláljuk a térség programjait, amiket mi is ajánlani tudunk. Felhívjuk a szervezők figyelmét, hogy ne elégedjenek meg egy platformmal, ahol megjelennek, hanem küldjék meg nekünk is a programjaikat az info@inforabakoz.hu címre. Az Inforábaköz, és nyomtatott társmédiája a Csorna-Kapuvár Szuperinfó segít újra felpörgetni a kulturális- és buliéletet a Rábaközben.

Heti ajánlatunk

Péntek

Szabadtéri családi mozi Kónyban

Szombat

Delta buli Csornán

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 16:00, hétfő | Helyi

Az elmúlt héten nyolcvannyolc eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek a megyében

A 15. héten történt.

2024. Április 15. 13:00, hétfő | Helyi

Hol lesz a héten áramszünet a Rábaközben?

Tervezett üzemszünetek.

2024. Április 15. 09:00, hétfő | Helyi

Véradások a Rábaközben

Egyetlen véradással három beteg emberen segíthet.

2024. Április 14. 19:00, vasárnap | Helyi

57 vállalat felelős a globális szén-dioxid-kibocsátás 80 százalékáért

A szénfogyasztás hét év alatt nyolc százalékkal nőtt.