Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2023. Február 11. 11:00, szombat | Bulvár
Forrás: média 1

Idén nem lesz X-Faktor az RTL-en, a The Voice váltja a tehetségkutató műsort

Idén nem lesz X-Faktor az RTL-en, a The Voice váltja a tehetségkutató műsort

Már elkezdték a toborzást.

A Media1 több megbízható iparági forrásból is úgy értesült, hogy bár tavaly ősszel már az énekesek toborozását is megkezdte az RTL az X-Faktor következő, 2023-ra beharangozott 12. évadába, az RTL Magyarország szerződést ír alá a The Voice című énekes tehetségkutató jogtulajdonosával, az ITV-vel arról, hogy idén a The Voice című formátum képernyőre kerülhessen. Úgy tudjuk, ez egyben azt is jelenti, hogy várhatóan idén nem az X-Faktor, hanem a The Voice magyar változata kerül adásba a televíziózás csúcsszezonjának számító őszi időszakban.

Az RTL-nél úgy tervezik, hogy a későbbiekben valamikor majd újra visszahozzák az X-Faktort.A kereskedelmi televíziónál úgy vélekednek, hogy egy-egy műsornak időnként pihenőre van szüksége ahhoz, hogy a nézők azután újult erővel térjenek vissza hozzá.

A Media1 megkereste az ügyben az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatóságát, és az RTL megerősítette az információ hitelességét, egyúttal elindította a toborzás megkezdését a The Voice-ba. A The Voice az ITV énekes tehetségkutató showműsora, de a meghallgatások merőben eltérnek az eddig megszokottól, hiszen itt a zsűritagok úgy választják ki a meghatározott számú versenyzőiket, hogy az első megmérettetésen nem látják, csak hallják őket, így csupán a fülükre és a megérzésükre tudnak hagyatkozni.

A versenyzőknek elég lesz egy zsűritagot meggyőzniük ahhoz, hogy továbbjussanak, ugyanis, ha az egyikük megfordul a versenyző felé, azzal automatikusan tovább is jutatta a csapatába. Abban az esetben, ha többen megfordulnak, a versenyző választhat, kinek a csapatába szeretne kerülni. A válogatókat majd a párbajkörök és hasonlóan az X-Faktorhoz, az élő show-k követik.

Címkék: tehetségkutató

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.