Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Május 21. 08:05, csütörtök | Bulvár
Forrás: infovárosok

Két új magyar produkció is startol a Comedy Centralon - VIDEÓ

Két új magyar produkció is startol a Comedy Centralon - VIDEÓ

DUNSZT Ráskó Eszterrel, KAP-pal, Janklovics Péterrel és más standupos sztárokkal

Hiába maradnak otthon, a visszavonulás ellenére sem adták fel a szórakoztató tartalmak készítését a Comedy Central nagy nevettetői. A humorcsatorna két új saját produkcióval is erősít: péntekenként 20:35-től a DUNSZT című távolságtartó-show-ban a standupos sztárok, köztük Ráskó Eszter, Kovács András Péter, Janklovics Péter, Hadházi László, vagy éppen a Szomszédnéni Produkciós Iroda rövid jelenetekkel, kötetlen beszélgetésekkel mulatják az időt. A Comedy első online szkeccsvideó-sorozatában, a Comedians in Quarantine-ban pedig a szociális távolságtartást gyakorló komikusok mutatják be, milyen az élet a küszöbükön túl.

„Elvagyunk, mint a befőtt!” – állítják a standup műfaj legismertebb hazai alakjai, akik vadonatúj, saját, „házi készítésű” műsorral jelentkeznek azokra az időkre, amikor humoristát legfeljebb a szupermarketben láthatunk, akkor is maszkban. A május 22-én 20:35-kor debütáló DUNSZT a közönség hiányában egymással viccelődő előadók mindennapjaiba enged betekintést. A produkcióban Ráskó Eszter és Kovács András Péter heti rendszerességgel várja a nézőket a négy fal között rögzített, mulattató beszélgetésekkel és szórakoztató jelenetekkel. Jön Janklovics Hollywoodja, heti challenge-ek, Hadházi életbölcsességei és a Zoompszichológus „rovat” is.

„Bár a kijárási korlátozást valamilyen szinten feloldották, mégis egyelőre várnunk kell arra, hogy visszatérhessünk a színpadokra, így kénytelenek vagyunk otthonról nyújtani azt, amihez a legjobban értünk” – nyilatkozta Kovács András Péter. „Minden epizód házilag készül, így ez egy teljes mértékben „barkácsműsor”. Most a saját személyzetünkként funkcionálva gyártunk itthonról, és ahogy az ember szereti az első, saját maga által készített kenyerét, mi is pontosan így szeretjük ezt a produkciót.”

A DUNSZT-ban olyan nagyágyúk is fel-feltűnnek, mint például Aranyosi Péter, Tóth Edu, Hajdú Balázs, a Szomszédnéni Produkciós Iroda, vagy éppen Janklovics Péter.
„Korábban is szívesen készítettem filmekhez kapcsolódó zenés anyagokat, így amikor Kovács András Péter barátom megkeresett a műsor ötletével, örömmel mondtam igent a felkérésre. Hálás feladat, hogy minden részben én éneklem majd a különleges főcímdalt, amelynek szövege az aktuális történések alapján íródik az újabb epizódokban, a dallam pedig marad ugyanaz” – mesélte a humorista, aki a mozik hiányáért kárpótolva minket, röviden el is játssza nekünk a legjobb filmeket is.

Az otthon maradó standuposokkal a Comedians in Quarantine-ban is találkozhatunk. A Comedy első online szkeccsvideósorozatában a csatorna standup tehetségkutatójából, a Magyarország, szereplek!-ből megismert Ács Fruzsina, Ráskó Eszter és Szabó Balázs Máté olyan hétköznapi problémákkal küzdenek meg a négy fal között, mint az együttélés a home office-ban, vagy éppen a webes randizás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára