Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Január 22. 15:54, hétfő | Belföld
Forrás: police.hu

Kétszer is ellopták a kocsit, amit alkatrészei szedtek

Kétszer is ellopták a kocsit, amit alkatrészei szedtek

Két nap alatt kétszer is ellopta egy 16 éves fiú ugyanazt az autót Nagykanizsán. Végül darabokra szedték. A Nagykanizsai Rendőrkapitányság vádemelést javasol.

Egy 16 éves helyi fiú tavaly április 18-án este egy talált kulccsal kinyitott egy Suzukit Nagykanizsán és nő ismerősével autózni indultak a városba. Az autót hamarosan egy garázs előtt leparkolva hátrahagyták, azonban az indítókulcsot elvitték. A sértett másnap vette észre, hogy eltűnt a kocsija, amit a nagykanizsai rendőrök még aznap visszaadtak neki. A kamasz két nap múlva egy 22 éves barátjával szerette volna ismét igénybe venni az autót, a fiatalabb már beült az autóba, amikor megzavarták őket, ezért barátját hátrahagyva, egyedül hajtott el a helyszínről. Murarátkára ment ismerőséhez, ahol a Suzukit szétszerelték azzal a céllal, hogy alkatrészként hasznosítsák.

A nyomozók az elkövetők kilétét megállapították, az autó maradványait pedig lefoglalták.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 16 éves fiú ellen lopás vétség, hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett és egyedi azonosítójellel visszaélés bűntett, a 22 éves B. Richárd és 19 éves H. Fruzsina ellen jármű önkényes elvétele bűntett, valamint a 32 éves O. Györggyel szemben hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Zalaegerszegi Járási és Nyomozó Ügyészségnek.

Címkék: lopás, Nagykanizsa, tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 13:38, szerda | Belföld

Sulyok Tamás: Karikó Katalin kiviteles büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak

Karikó Katalin kivételes büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak - jelentette ki az államfő kedden Szegeden.

2024. Április 17. 13:37, szerda | Belföld

Meteorológia: az ország egyes részein 24-25 Celsius-fokkal van hidegebb, mint hétfőn

Az ország egyes részen 24-25 Celsius-fokkal volt hidegebb kedd délután, mint hétfőn - derül ki a HungaroMet Zrt. kedd délutáni Facebook-bejegyzéséből.

2024. Április 17. 09:48, szerda | Belföld

NAK: Veszélyes lehet a fogyasztókra az ellenőrizetlen ukrán élelmiszer

Miközben az Európai Bizottság a saját termelőitől a világ legszigorúbb élelmiszerbiztonsági előírások betartását követeli meg, a szalmonellával fertőzött ukrán csirkehúst korlátozások nélkül beengedi.

2024. Április 17. 09:47, szerda | Belföld

Németh Szilárd: Európában a magyar családok kapták legolcsóbban az áramot és földgázt

A rezsicsökkentésnek köszönhetően 2024 márciusában Európában a magyar családok kapták legolcsóbban a háztartási villamos energiát és földgázt