Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2021. Október 06. 14:00, szerda | Helyi
Forrás: Változó Világért Alapítvány

„Kisvárosi állásbörzék” -Változó Világért Alapítvány, Kapuváron október 14-én, Csornán október 18-án.

„Kisvárosi állásbörzék” -Változó Világért Alapítvány, Kapuváron október 14-én, Csornán október 18-án.

Helybe megy a munkáltató - Állásbörze Csornán és Kapuváron

„Kisvárosi állásbörzék” programsorozat keretében ebben az évben újra állásbörzéket szervez a Változó Világért Alapítvány, Kapuváron október 14-én, Csornán október 18-án a helyi művelődési házakban. A járványhelyzet miatt erre jó ideje nem volt lehetőség, azonban most újra itt az alkalom a cégekkel való közvetlen és személyes találkozásra.
Sajnos a járvány a foglalkoztatásban is felfordulást okozott az elmúlt időszakban, azonban mostanra újra magára talált a munkaerőpiac. Olyannyira, hogy a cégek jelentős számban keresnek munkavállalókat a legkülönbözőbb szakterületeken.
A járványhelyzet okozta bezártság miatt külön jelentősége van annak is, hogy újra lehetőség van személyes interjúkra, megbeszélésekre, ráadásul a rendezvényen a megjelenő cégek könnyebben elérhetők. Személyesen egy helyen és egy időben, lehet találkozni a munkaadók képviselőivel, nem kell írni, vagy utazni azért, hogy kapcsolatba kerüljenek velük az érdeklődők.
A személyes beszélgetés alkalmával sok kérdésre kaphat azonnal választ, többek között a munkaidő beosztásról, utaztatásról, juttatásokról, továbbképzések lehetőségéről, ami alapján akár azonnali döntés hozhatnak egy-egy kínálkozó állás elfogadásáról. De az érdeklődők a cégek adatbázisába kerülhetnek akkor is, ha épp nincs számukra adott esetben álláskínálat, így amint újabb pozíció nyílik a munkáltatónál, az elsők között kereshetik őt. A Járási Hivatalok Foglalkoztatási Osztályainak munkatársai az állások kínálata mellett képzések lehetőségeiről, foglalkoztatási támogatásokról, szolgáltatásokról is tájékoztatnak a helyszínen.

Mindegy, hogy munkanélküli vagy állást változtatna, vagy csupán tájékozódna az aktuális lehetőségekről, itt megteheti, lehetősége van körülnézni.
Nem csak helyi cégek jönnek, hanem távolabbi városokban lévők is, fizikai és szellemi munkaköröket egyaránt kínálnak. Több száz állás jelenik meg egy helyen.

Minden korosztály és minden érdeklődő számít!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 16:00, vasárnap | Helyi

Hol lesz a héten áramszünet a Rábaközben?

Tervezett üzemszünetek.

2024. Május 05. 13:00, vasárnap | Helyi

Nyári napközi Kapuváron

Jelentkezni a művelődési központban lehet.

2024. Május 05. 09:00, vasárnap | Helyi

Nem lehet elégszer mondani, a bank nem intéz ügyet telefonon!

Először szkeptikus volt, végül mégis becsapták!

2024. Május 04. 16:00, szombat | Helyi

Emlékezzünk és emlékeztessünk

Pályázati felhívás a magyarországi holokauszt 80. évfordulójának alkalmából.