Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2016. Szeptember 23. 10:54, péntek | Külföld
Forrás: mti - fotó: illusztráció

Kiverték a fogait és kombináltfogóval ütlegelték a magyar kamionsofőrt

Kiverték a fogait és kombináltfogóval ütlegelték a magyar kamionsofőrt

Alig tud beszélni a Calais-nál csütörtök megvert magyar kamionsofőr, akinek a felesége a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában elmondta, hogy a támadók a férje fogait kiverték, és egy kombináltfogóval ütlegelték.

Török Mária közölte, nem nagyon tudott beszélni férjével, ugyanis olyan sérülései vannak, hogy csak szívószállal tud inni. A fogait kiverték, és egy kombináltfogó fejével ütötték.

Csütörtökön még kórházban volt, az orvosok azon tanakodtak, hogy mit csináljanak az arcával, megműtsék-e. Most állítólag begyógyszerezve egy szállodában van - tette hozzá.

Török Mária elmondta azt is, hogy a fuvarozó cégtől segítséget nem kapott, a franciaországi magyar konzul segített neki.

Az M1 híradójának a kamionsofőr felesége levélben számolt be csütörtökön az esetről. Azt írta, férje a Calais felé tartó autópálya egyik parkolójában töltötte pihenőidejét, amikor hajnalban arra ébredt, hogy mozog a kamion. Miután kiszállt, négyen támadtak rá, hátulról fejbe vágták, a fejét, az arcát és a mellkasát ütötték egy vasszerszámmal. A férfinak sikerült visszamásznia a járműbe, ám a támadók betörték a fülke ablakát és tovább ütötték. Végül egy francia kamionos hívott segítséget.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 06:00, hétfő | Külföld

Kisebb földrengés volt Ausztriában

Kisebb földrengés volt vasárnap Ausztriában, a magyar határhoz közel eső térségben.

2024. Április 15. 06:00, hétfő | Külföld

Iráni drón- és rakétatámadás - A Biztonsági Tanács rendkívüli ülésen tárgyal a támadásról

Az ENSZ Biztonsági Tanácsa rendkívüli ülést tart az Irán által Izrael ellen indított drón- és rakétatámadások nyomán, miközben a G7-csoport is tanácskozik vasárnap a kialakult helyzetről.

2024. Április 12. 06:00, péntek | Külföld

Moszkva nem vesz részt a Zelenszkij-féle béketervről tartandó tanácskozáson

Oroszország nem vesz részt a Volodimir Zelenszkij ukrán elnök béketervéről Svájcban megrendezendő tanácskozáson - közölte Marija Zaharova orosz külügyminisztériumi szóvivő csütörtökön a Telegram-csatornáján.