Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Június 12. 13:00, péntek | PR
Forrás: Kristóf Autóház Kft.

KLÍMA TÉMA - Bízza a profikra!

KLÍMA TÉMA - Bízza a profikra!

Ne sajnáljon autójától egy lélegzetvételnyi gondoskodást!

Míg jó pár éve a klíma a legtöbb autó esetében a lehúzott ablakokat jelentette, mára szinte minden új autóban alapfelszereltséggé vált.

Mint minden más, ez is igényli a rendszeres karbantartást, és mivel egy rosszul működő egység akár az egészségünket is károsíthatja, igazán nem érdemes rajta spórolni.

Nyár elején a legtöbb klímás autóban érzékelni lehet egyfajta jellegzetes dohos szagot, ami a szellőzőrácsokon keresztül áramlik az autóba. Ennek oka, hogy a klímaberendezés nedves, nehezen hozzáférhető részei optimális környezetet biztosítanak a mikroorganizmusok elszaporodásához (gombák, baktériumok, vírusok). Ezek elszaporodása, a kellemetlen szagokon túl veszélyes is az autóban ülőkre, hiszen allergiás reakciókat, légúti panaszokat okozhatnak. A klímarendszer tisztítása, karbantartása nem csak az autó értékének megőrzése miatt fontos, hanem egészségünk meg-óvása érdekében is.

Ha a meleg idő beálltakor kiderül, hogy szennyezett a rendszer, bízza a klímakarbantartást profi szakértőkre!

Ajánljuk Önnek a forradalmian új Aircomatic III klímatisztító kezeléseket, melyek gyors és hatékony megoldást jelentenek a klíma-gondokra.

1. Klímarendszer fertőtlenítés ultrahangos módszerrel

  • az ultrahangos cellák rendkívül finomra szétporlasztják a tisztítófolyadékot, majd azt rezegtetve juttatják a csövekbe, ami így garantáltan körbejárja a klíma rendszert – a felületeken képződő filmréteg pedig késlelteti a kórokozók újbóli elszaporodását

2. Ózonos eljárás a kellemetlen szagok eltávolítása érdekében

  • egy ózongenerátor segítségével nagy teljesítményű ózont juttatunk a rendszerbe, mely azonnal megszünteti az utastérben lévő rossz szagokat (pl. cigarettafüst, kisállatok szaga, ételszag stb.)
  • jelenleg a leghatásosabb és egyben a legjobb autóklíma fertőtlenítés, mely során az egész autó utasterét fertőtlenítjük
  • az ózon az egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő anyag, hatezerszer hatékonyabb, mint a klór - de nem vegyszer, így semmilyen káros anyagot nem hagy az autóban

3. Nyomásteszt, feltöltés és pollenszűrő csere

  • Ha a klíma hatékonysága csökken, érdemes azt is ellenőrizni, mennyi gáz maradt még a rendszerben, hiszen évente 10–15% veszteséggel lehet számolni. Így előbb-utóbb minden autóban klímagáz pótlásra lesz szükség.
  • Nitrogénes nyomáspróba alatt lehet meggyőződni arról, hogy az autóklíma rendszerben nincs szivárgás. A feltöltés csak ezután következhet.
  • Szakemberek szerint a poros városi forgalomban a pollenszűrőt akár 8-10 ezer km megtétele után cserélni kell (gyártói csereperiódus általában 15-20 ezer km)

Ne sajnáljon autójától egy lélegzetvételnyi gondoskodást!
Kérjen időpontot most!

KRISTÓF AUTÓHÁZ KFT.
Tel.: 06 96 263 838

Csak egy kattintás a képre, és máris elérheti a hirdető céget, ahol bővebben tájékozódhat szolgáltatásairól:

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 27. 14:33, szerda | PR

Az állítható magasságú íróasztal: kulcsod a tökéletes ergonómiához

Megvetted már a legkényelmesebb irodaszéket, de még mindig gyakran fáj a hátad? Lehet, hogy itt az ideje átgondolnod azt is, hogy milyen íróasztalhoz ülsz le minden egyes nap.

2024. Március 12. 10:01, kedd | PR

Hogyan legyünk produktívak

Bevált stratégiák