Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Március 05. 10:54, kedd | Belföld
Forrás: InfoVáros

Közeleg a hosszú hétvége

Közeleg a hosszú hétvége

Hosszú hétvége. Ki ne mosolyodna el, még ha csak mélyen is ennek hallatán. Amikor csütörtökön véget ér a hét, emberek ezrei, tízezrei veszik nyakukba az országot, hogy pihenésre kikapcsolódásra találjanak valahol.

Az idő pénz, szokták mondani, ebben az esetben akkor gazdagabbak leszünk egy nappal. Idén Március 15-e is megajándékoz minket egy hosszú hétvégével. Péntek, szombat és vasárnap áll rendelkezésünkre, hogy ki ki a neki tetsző módon használja ki ezt a három napot a pihenésre, kikapcsolódásra.

Ahány ember annyiféle képen tölti el március 15-i hétvégét az ünnepi megemlékezések mellett. Ha az időjárás kedvez a horgászat szerelmeseinek, ők minden bizonnyal kedvelt helyeiken a vízpart mellett töltik el az időt. Fiatalok bulizással, barátaikkal szervezett közös programokkal használják ki a lehetőséget. A hosszú hétvége remek apropó a pároknak egy együtt töltött hétvégére, az ország valamely kellemes vidékén. A családok is több időt tudnak egymásra szentelni az egy nappal hosszabb hétvégén. A diákok, dolgozók egyaránt örülnek, hogy a péntek reggel nem a szokásos módon telik. Nem kell 3/4 8-ra az osztályterembe, munkahelyekre beérni. Ez a péntek a pihenés jegyében telik.

Ilyenkor a szállodák, hotelek, wellness központok lehetőségeinek bő választékából nehéz a legjobb döntést meghozni. A ritkán adódó alkalmat, mindenki kellemes környezetben szeretné eltölteni. Aki Győr belvárosában, nyugodt környezetben kívánja eltölteni a hosszú hétvégéjét, a Hotel Szieszta kiváló lehetőséget kínál. Párok, családok, szórakozni vágyó fiatalok egyaránt megtalálják itt, a felhőtlen hétvégéhez szükséges környezetet.

HOTEL SZIESZTA

9023 Győr, Attila utca 41-43.

+36/96/527-443

szieszta@hotelspaar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő utat

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő, 3,6 kilométer hosszú, 8647-es számú utat hétfő délután.

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: az Európai Unió bővítésének felgyorsítása lesz a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb célja

Az Európai Unió (EU) bővítésének felgyorsítását nevezte a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb céljának a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán hétfő este.

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;