Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2014. December 15. 16:00, hétfő | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Közlekedési baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Közlekedési baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Most az áldozat ismeretlen

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárástfolytat közúti baleset okozása miatt egy 74 éves vámosszabadi lakosellen, aki 2014. december 11 -én 18 óra 55 perckor az általa vezetettToyota típusú személygépkocsival közlekedett Győrött a Nagysándor Józsefúton, a Mártírok útja felől az Ipar utca irányába.

Közlekedése során a Mátyás tér kereszteződéséhez közeledve a tőleelvárható kellő figyelmet és körültekintést elmulasztva későnészlelte a menetiránya szerinti bal oldali helyi járatosautóbuszmegállóból gyalogosan a Bajza utca irányába közlekedő idősgyalogos hölgyet, akit a forgalmi sávjában járműve középső részévelelütött.Az ismeretlen idős hölgy az ütközéstől a gépkocsi gépháztetejére,szélvédőjére vágódott, majd a földre esett.Ezt követően mind a gyalogos, mind a gépkocsivezető a helyszínrőltávoztak.

A balesettel kapcsolatosan azoknak a szemtanúknak a jelentkezésétvárja arendőrség, akik a balesetben szereplő ismeretlen idős hölgyről tudnakérdemi információt adni.Keresik továbbá azt a két fiatal férfit, akik a földön fekvő sérültetfelsegítették, a Bajza utca irányába a hölgyet elkísérték.

A jelentkezéseket személyesen a Győri RendőrkapitányságKözlekedésrendészeti Osztályán Győr, Zrínyi út 54 szám vagy az520-092, 520-094-es telefonszámokon tehetik meg.

Címkék: baleset, szemtanú

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 16:00, kedd | Helyi

Útlezárás és parkolási korlátozás Csornán a majális miatt

Felhívás

2024. Április 30. 13:00, kedd | Helyi

Előzmény nélkül szúrta hátba iskolatársát a hatodikos lány

Emberölés kísérlete miatt indult eljárás. Videóval.

2024. Április 30. 09:00, kedd | Helyi

A megyében az elmúlt héten 54 eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek

A 17. héten történt.