Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2015. Április 30. 07:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

„Közlekedik a család” vetélkedő Győrben

„Közlekedik a család” vetélkedő Győrben

Az országos vetélkedő fődíja egy Skoda Fabia Combi személygépkocsi.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága Győrben rendezi meg a „Közlekedik a Család” elnevezésű közlekedésbiztonsági vetélkedősorozat megyei elődöntőjét.

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága által meghirdetett családi vetélkedősorozat célja, hogy felhívja a közlekedők széles rétegeinek a figyelmét a biztonságos, balesetmentes közlekedésre, a szülői példamutató magatartás fontosságára. A család, a közösség nevelő erejére való figyelemfelhívás.

A versenyre minden olyan 2 felnőttből és minimum 1 fő 6-17 év közötti gyermekből álló család jelentkezését várjuk, ahol a szülők valamelyike érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel rendelkezik és az egyik gyermek tud kerékpározni.

A vetélkedő Győr-Moson-Sopron megyei döntőjére 2015. május 16-án (szombaton) 9 órától 14 óráig Győrben, a Porsche Inter Autó Hungária Kft. Skoda telephelyén (Győr, Mécs László utca 3.) kerül sor.

A megyei versenyen való részvételhez az www.kozlekedikacsalad.hu oldalon várjuk a versenyezni szándékozó családok regisztrációját.

A megyei döntőn győztes csapat elnyeri a jogot arra, hogy képviselje Győr-Moson-Sopron megyét a 2015. június 21-én a Hungaroringen megrendezésre kerülő országos döntőn. Az értékes nyeremények mellett, az országos vetélkedő fődíja egy Skoda Fabia Combi személygépkocsi.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 16:00, csütörtök | Helyi

Rábatamási határában teljesítette apja végakaratát az egykori amerikai katona lánya

Mi történt a világháborúban az amerikai bombázóval Rábatamási fölött?

2024. Május 02. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Május 02. 09:00, csütörtök | Helyi

Az időjárás kedvez a közeledő szúnyoginváziónak

Mi a teendő a ház körül?

2024. Május 01. 16:00, szerda | Helyi

Vitnyéden is összeszedték a szemetet

Te Szedd!