Városlista
2024. június 15, szombat - Jolán

Hírek

2014. Október 14. 13:36, kedd | Kék hírek
Forrás: MTI

Kutya támadt egy másfél éves kisgyermekre Miskolcon

Kutya támadt egy másfél éves kisgyermekre Miskolcon

Megharapta egy másfél éves kislány fejét egy kutya Miskolcon, a gyermek nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett - tájékoztatott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a rendőrség honlapján.

A közlemény szerint hétfő este történt a baleset egy miskolci családi házban: egy staffordshire terrier fajtájú kutya megharapta az őt átölelni akaró gyermek fejét. A kislány nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. A házban a nagymama vigyázott unokájára. A család három staffordshire terriert tartott.
A rendőrség nyomozást indított gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés gyanúja miatt, a nyomozást szakértők bevonásával folytatják. A kutyát a miskolci állat-egészségügyi telepre vitték, két hétig megfigyelésre karanténban tartják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 12. 12:39, szerda | Kék hírek

A NAV csaknem 3000 hamis alkatrészt és autódiagnosztikai eszközt szűrt ki a piacról tavaly

Csaknem 3000 hamis autóalkatrészt, autódiagnosztikai eszközt és szoftvert szűrt ki a piacról tavaly a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdonvédelmi Szakmai Egyesületének (JAF) szakmai támogatásával.

2024. Június 07. 07:16, péntek | Kék hírek

Hármas gyilkosság történt Szerbiában

Hármas gyilkosság történt csütörtökön a kelet-szerbiai Knjazevacon, ahol egy 22 éves férfi meggyilkolta az apját, a nagyanyját és a nagyapját - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.

2024. Június 06. 09:24, csütörtök | Kék hírek

Büntetőeljárás indult a vízbe fulladt 5 éves kisfiú ügyében

A rendőrség közigazgatási és büntetőeljárást is indított a szerdán délelőtt Hajdúszováton megfulladt 5 éves kisfiú halálesete pontos körülményeinek tisztázásáért

2024. Június 04. 14:05, kedd | Kék hírek

Bűnügyi felügyelet alá helyezték Gyárfás Tamást

A másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla az elsőfokú bíróság döntését megváltoztatva elrendelte Gyárfás Tamás elsőrendű vádlott bűnügyi felügyeletét a Fenyő János médiavállalkozó megöletése miatt indult ügyben kedden.