Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Június 01. 14:04, szombat | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Lehet, hogy megúszhatjuk Bálint Toncsó további történeteit

Lehet, hogy megúszhatjuk Bálint Toncsó további történeteit

Megtörtént a láthatósági megegyezés.

Lehet, hogy végre nem kell tovább olvasgatni a Bálint Antónia-Földesi-Szabó és a gyerek szappanopera folytatását. Úgy tűnik megegyeztek.

Rossz hatással volt Babikára a Földesi-Szabó László és Bálint Antónia közti feszültség. Földesi-Szabó felesége a Minden Reggel című műsorában elmondta: ezért döntött úgy a férje, hogy elfogadja a jog által biztosított láthatást.

De, akkor miért indult el az ügy?

- 2010-ben két dolog hozta ezt a döntést Laci számára, ami miatt beadta ezt az eljárást. Az egyik, hogy nem tudta a közel havi egymillió forintot adni a kislány édesanyjának, amit addig adott és ez nem talált túl pozitív fogadtatásra - fogalmazzunk így. Elmondta, hogy innentől nem bérel lakást, nem tudja ezt a nagy összeget adni, így felmerült az, hogy nem kapja meg a gyereket - ezzel magyarázta a reggeli műsorban Földesi-Szabó László felesége, miért indított eljárást Babikáért a férfi.
- A másik ok pedig, hogy ahogy elindult ez a visszás helyzet közöttük, az édesanya azt mondta: nem adja oda a gyereket Lacinak, amíg nincs ítélet. Úgy gondolta a férjem, hogy ezt le kell tisztázni, mert, ha attól fog függni, hogy mikor láthatja a kislányát, hogy ő mennyi pénzt ad, illetve, hogy az édesanyja kénye kedve szerint azt mondja, viheted, nem viheted, az így nem fog működni - tette hozzá a reggeli műsorban Rózsa, aki elmondta: az igazságügyi pszichológus szakértői vizsgálat szerint nagyon rossz hatással van a szülők közti rengeteg feszültség a gyerekre.

- Emiatt döntött úgy múlt héten a férjem, amikor a tárgyalás volt, hogy ezt az egészet szeretné lezárni, elfogadja a jog által biztosított láthatást - magyarázta Földesi-Szabó felesége.

Címkék: Bálint Toncsó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.