Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Június 05. 13:43, szerda | Belföld

Megkezdődött a huszadik Harley-Davidson Open Road Fest Alsóörsön

Megkezdődött a huszadik Harley-Davidson Open Road Fest Alsóörsön

Megkezdődött a huszadik Harley-Davidson Open Road Fest Alsóörsön, a rendezvény vasárnpig tart - közölték a szervezők az MTI-vel.

A június 5-9. közti alsóörsi programokon fellép a svéd Europe zenekar, a harmincéves Tankcsapda, a negyvenéves Karthago, az EDDA Művek, az AWS, az Anna and the Barbies, Ganxsta Zolee és a Kartel, az Ivan and the Parazol pedig Karácsony Jamesszel kiegészülve ad koncertet a fesztiválon.
Lesznek vezetett motoros túrák a Balaton körül, szombaton idén is több ezer motoros részvételével tartják meg a hagyományos Balaton-parti felvonulást, a legkisebb gyerekeket pedig lábbal hajtható motorjaikkal várják a Kids Race versenyre, melyet a Tankcsapda gitárosa, Sidi rajtoltat el.
Idén a szervezők tájékoztatása szerint Erdős Csaba minden eddiginél extrémebb kaszkadőr show-t hoz Alsóörsre, lesz freestyle motocross-bemutató, légi parádé és a Gravity Academy csapata is lélegzetelállító mutatványokkal készül. Rendeznek motorszépségversenyt, lesz motormosó, láncfűrészes szobrászat és Timbersport bajnokság is, a fesztivál hivatalos nyereményjátékában pedig egy Harley-Davidson Street 750-es motor is gazdára talál.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.