Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Február 12. 05:00, szombat | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: mti

Megújul a koronavírusról szóló tájékoztatók rendszere

Megújul a koronavírusról szóló tájékoztatók rendszere

Megújul a koronavírusról szóló tájékoztatók rendszere; az eddigi, a vírussal kapcsolatos zöldszámokat péntektől a 1812-es hívószám váltja fel, ezenkívül weboldal és e-mail is az érdeklődők rendelkezésére áll

- mondta az országos tisztifőorvos az M1 aktuális csatorna péntek délelőtti híradójában. Müller Cecília elmondta, az új, ingyenesen hívható Egészségvonal telefonszámán a koronavírus-információk mellett népegészségügyi, az egészségvédelemmel kapcsolatos vagy a gyógyszerellátás témában is érdeklődhetnek a nap 24 órájában.

A telefon mellett e-mailen és az erre létrehozott weboldalon is hiteles tájékoztatást kapnak az azt felkeresők - emelte ki.

Közölte, az egeszsegvonal.gov.hu oldalra látogatók a koronavírus-tájékoztatók mellett széles körű információkat találnak például gyógyszerekről, egészségügyi szolgáltatásokról és szolgáltatókról.

Müller Cecília kiemelte, a cél egy sokkal szélesebb ismeretanyag eljuttatása a lakossághoz, a weboldalon megfelelő forrásból naprakész információk találhatók.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő