Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2017. November 21. 16:00, kedd | Helyi
Forrás: saját

Megválasztották a Hunyadi szépeit

Megválasztották a Hunyadi szépeit

Nagy buli volt a 2017 évi Hunyadi bál is

Évtizedek óta minden Hunyadi generáció diákjai számára a tanév egyik legjobban várt eseménye (a tanévzáró mellett) a Hunyadi bál, ami már több mint tíz éve együtt jár az iskolai szépségverseny megrendezésével. A lányoknál előselejtezőt is kellett tartani, így jutott be a péntek esti döntőbe 12 lány és 10 fiú. A versenyzők szakemberektől is kaptak segítséget a felkészülés során, hiszen stíluskommunikátor (Dancsecs Aurélia), fodrász (Lipovics Anett), kozmetikus (Major Zsófia), mozgáskultúra fejlesztő (Pölcz Edina) és fotós (Tárkányi Mária) segítette őket. A szépségverseny zsűrije is ezekből a szakemberekből állt, kiegészítve korábbi győztesekkel és a szponzorok képviselőivel.

Jó érzés volt látni, milyen önzetlenül ünnepelték a színpadra lépő vállalkozó szellemű versenyzőket iskolatársaik, barátaik a közönségből. Valószínűleg minden résztvevőnek már azért az ovációért megérte indulni a versenyen. Az utcai ruhában, majd csoportosan, végül alkalmi ruhában felvonulókat a zsűri pontozta. Az végeredmény megállapításáig a zenéé és a táncé volt a főszerep. Annyi kulisszatitkot talán elárulhatunk, hogy a fiúknál és a lányoknál is alakult ki holtverseny, amit a zsűri külön szavazással döntött el. A két győztes azonban egyértelmű volt.

A fiúknál és a lányoknál is a 4-6. helyezettet a diák önkormányzat jutalmazta, a zsűri 2-2 fiú és leány részére egyenként 63.000 forint értékűÉlmény napot ajándékozott, amiben stílus, mozgás, fodrász, kozmetikai és smink tanácsadás, valamint fotózás is szerepel majd. A zsűri egy nem tervezett különdíjat is kiosztott, Kürti Attila bérletet nyert a 2018 évi Veréb fesztiválra.

A győztesek és helyezettek díjait a Szuperinfó és az Inforábaköz ajánlotta fel, mit a szépségverseny főszponzora, lássuk hát a végeredményeket!
A fiúknál az online szavazáson első lett Dobsi Dávid, aki az M Fotó Stúdió 20.000 forint értékű portfólió fotózását nyerte. A zsűri döntése alapján harmadik helyezett lett Pozsgai Patrik, aki 2018 évi Veréb Fesztivál bérletet nyert, a második helyezett Lénárt Martin, aki 10.000 forint értékű jegy.hu utalványt nyert, a Hunyadi szépe a fiúknál Dobsi Dávid lett, aki a Feldobox kaland kupont nyert, amellyel 120 féle extra program közül választhat.

A lányoknál az online szavazáson első lett Varga Krisztina, aki az M Fotó Stúdió 20.000 forint értékű portfólió fotózását nyerte. A zsűri döntése alapján harmadik helyezett lett Gál Dorottya, aki 2018 évi Veréb Fesztivál bérletet nyert, a második helyezett Németh Dorottya, aki 10.000 forint értékű jegy.hu utalványt nyert, a Hunyadi szépségkirálynőjének a koronáját pedig Regenye Alexandra kapta, aki szintén egy Feldobox kaland kupont nyert, amellyel 120 féle extra program közül választhat.

Az eredményhirdetés és a jól megérdemelt ünneplés után tetőfokára hágott a báli hangulat, amihez a zenét az Acustic 69 zenekar szolgáltatta.

A fotókért köszönet Molnár Lászlónak.

Képünkön a szépségkirálynő a szponzorfalnál.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:00, péntek | Helyi

Vadász nyári tábor gyerekeknek

Két turnusra lehet jelentkezni.

2024. Április 26. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi és május elsejei programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 26. 09:00, péntek | Helyi

A Castrum 9 versenyzője 7 érmet hozott haza a Diákolimpiáról

56 klub 612 versenyzője küzdött.

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.