Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Február 20. 11:59, szerda | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Megviselik az euróvíziós bundavádak Radics Gigit

Megviselik az euróvíziós bundavádak Radics Gigit

Tudta nélkül nevezték be a versenyre őt is.

A Megasztár győztese, Radics Gigi nyugalmat és magabiztosságot sugároz magából, ám a sorry! magazin olvasóinak elárulta, amikor a színpadra lép, minden düh és elkeseredettség kiszakad belőle, amit élete során átélt. Gigi őszintén mesélt a férfiakról, szerelmi csalódásról, és nem utolsó sorban az Eurovíziós Dalfesztivállal kapcsolatos bundabotrányról, mely előtt a mai napig értetlenül áll.

Még el sem kezdődött az Eurovíziós Dalfesztivál hazai elődöntője, Giginek máris bundaügybe keverték. Az énekesnő nem tagadja, kikészült a vádaktól.
– Bevallom őszintén, nagyon meglepődtem. Ráadásul én arról sem tudtam, hogy benevezett a menedzsmentem a versenyre, meglepetésnek szánták. Nyilván nem esett jól, hogy ilyen pletykák kaptak szárnyra rólam. Igyekszem kizárni azokat a kritikákat, rosszindulatú megjegyzéseket, melyek nem építő jellegűek. Szeretném a versenyen a lehető legjobb formámat hozni, és jelenleg ez a legfontosabb. Szerencsére nagyon kevés bántó jellegű bírálatot születik, de hozzáteszem, igyekszem tanulni azokból, melyek előnyömre válhatnak – mesélte az énekesnő, akit a zsűri és a nézők továbbjuttattak a következő fordulóba.
A híresség azt is bevallotta, rengeteg férfi zaklatja szerelmével.
– A Facebookon többen is le szokták írni, mennyire tetszem nekik, én pedig nagyon kedvesen, udvariasan azt válaszolom: jelenleg még nem állok készen egy komoly kapcsolatra. Teljesen más dolgokat helyezek előtérbe az életemben. Például a gimnáziumi tanulmányaim, a zene, a család, és edzésre is járok. Rohanós az életem, nem férnek bele a férfiak. Egy picit már engem is megérintett a „majdnem szerelem”. Sajnos az a kapcsolat nem happy enddel végződött. Amikor az Úgy fáj című dalomat éneklem, kitör belőlem minden düh, amit érzek, bele tudom élni magam fiatal korom ellenére is. Én is átéltem már fájdalmat – tette hozzá az énekesnő.

Az azért érdekes, hogy a másik bundavádast, keresztest is tudtán kívül nevezték be...

Címkék: Radics Gigi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.