Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. December 31. 09:15, csütörtök | Sport

Nagy Mátyás 2020-as rally évadja

Nagy Mátyás 2020-as rally évadja

Villám interjú Nagy Mátyás autóversenyzővel a 2020-as rally szezon végén.

2020-ban két rallyversenyen láthatták a szurkolók Nagy Matyit a Horváth Rallye ASE. versenyzőjeként. Ezeken a versenyeken egy Mitsubishi Lancer EVO X RC2-őt terelgettetek.

Sopia-NET Kisvaszar Rally a DIGISTAR Kupáért - 2020.06.13-14.

Nagy Mátyás - Nagyné Oláh Erika - Horváth Rallye ASE - Mitsubishi Lancer EVO X RC2

Nagy Matyi: A Kisvaszar Rally az idei csonka év első versenye volt számunkra. A versenyt leginkább tesztelésre, illetve tanulásra szántuk. Rengeteg újítást tudtunk eszközölni, illetve a feleségem is sokat tudott sportszakmailag fejlődni. A hétvégét karcolás nélkül pozitív hangulatban sikerült abszolválni.

Geresdlak Rally - 2020.10.24-25.

Nagy Mátyás - Nagy Tamás - Horváth Rallye ASE - Mitsubishi Lancer EVO X RC2

Nagy Matyi: A Nagypall - Geresdlak közötti szakaszt ötször tettük meg a nap folyamán. Kicsit elszoktunk a nedves, saras fehéraszfaltos útviszonyoktól, így nagyon jól jött nekünk ez a verseny. Kétfajta gumit is ki tudtunk próbálni. Az EVO X-zel nem sok versenyt tudtunk menni, de azt gondolom, elmondhatjuk azt, hogy a murva kivételével minden úttípusra rendelkezünk használható beállításokkal.

Szilveszter Kakucs Ring Kupa - 2020.12.28. - Kakucs Ring - Nagy Mátyás - Nagy Tamás.

Nagy Matyi: Szilveszteri Kakucs Ring kupát, már a jövő év felkészüléseként próbáltuk teljesíteni. Internetes élőközvetítésen keresztül, a nézők szórakoztatásával tudtunk csak törődni. Reméljük jövőre már az első versenyen is változni fog ez, mert nagyon hiányoznak nekünk a szurkolásuk és a motiválásuk.

Miként értékeled az idei év három futamát?

Nagy Matyi: Sajnos az idei évről velem kapcsolatban nagy kőrmondatokkal nem tudok beszélni. Viszont a csapatunk utánpótlás szinten bajnokságot, kategóriákat nyertek, és ami számomra kiemelkedő, hogy a családban az idei évben gokart bajnokot ünnepelhettünk keresztfiam személyében.

2020-ban nem sok versenyen láthattunk titeket. 2021-re mi is a célotok raliverseny tekintetében?

Nagy Matyi: 2021-re még nem engedtük el teljesen az ERC-ben való szereplésünket, de magunk mögött kell hagynunk ezt a pandémiát. Ha nem jön össze, marad a magyar bajnokság RC2-es kategóriában. Szeretnénk jövőre a Rallylegenden is részt venni a zsigulinkkal.

Partnerek: Lifet!lt Kft., Trans Injekt Kft., Wolf Distribution Kft., Nardon Kft., NRG Agent Kft., Nagy Travel Kft., Haty Szerviz Kft., From-To Hungary Kft., P.S.S Plusz Kft., Toldi Gym Kft., Jávor-Com Kft.
Fotók: Horváth Rallye ASE
- Hajósi Miklós -

Címkék: autósport, rally

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok