Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2011. December 08. 14:14, csütörtök | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Narancssárga riasztás három régióban

Narancssárga riasztás három régióban

Narancssárga figyelmeztetést adott ki az erős szél miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat:

Közép és Nyugat-Dunántúlon, valamint Közép-Magyarországon is 90 kilométer/órás széllökésekre lehet számítani, s helyenként előfordulhat hóhullás is.

Várhatóan az esti órákig erős szélre lehet számítani a három nagy régióban, a legnagyobb intenzitással pedig Észak-Dunántúlon és a főváros közelében fújhat majd. A napsütéses időszakok mellett helyenként zápor, hódara is előfordulhat – erre különösen az Északi-Középhegység környékén van nagy esély. A nyugati és délnyugati ugyanakkor napsütéses időjárásra számíthatunk – derül ki a met.hu-n közzétett jelentésből.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:21, szerda | Belföld

Jelentősen csökkent az építőipar termelése is

2024 márciusában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 6,3 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.