Városlista
2024. március 1, péntek - Albin

Hírek

2023. Január 23. 16:00, hétfő | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Nem adta meg az elsőbbséget, hárman is kórházba kerültek

Nem adta meg az elsőbbséget, hárman is kórházba kerültek

Egy személyi sérüléssel és tizennégy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset az elmúlt 24 órában a megyében.

A rendőrök egy személyi sérüléssel és tizennégy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Győrben, a Zemplén utcában, 2023. január 22-én 21 óra 40 perc körüli időben. Egy 19 éves bajai férfi közlekedett személygépkocsival a Hédervári út felől a 14-es számú főút irányába. Haladása során a Zemplén utcai kereszteződéshez érve - az „Elsőbbségadás kötelező" jelzőtábla utasítását figyelmen kívül hagyva - nem biztosított elsőbbséget a szabályosan, a Szövetség utca irányából közlekedő 33 éves férfi által vezetett személygépkocsinak és összeütköztek. A baleset során mindkét sofőr, illetve az okozó autó utasa megsérült, őket a mentők kórházba vitték.

A baleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Egy 19 éves nő közlekedett 2023. január 22-én 1 óra 45 perckor Mosonmagyaróváron az Ostermayer úton a Bauer út irányából a Kossuth út irányába. Haladása során - az „Elsőbbségadás kötelező" jelzőtábla utasítása ellenére - a kereszteződésben nem biztosított elsőbbséget a Kossuth úton haladó, 22 éves helybéli nő által vezetett személygépkocsinak, ezért járműve elejével nekicsapódott. Az ütközés erejétől a vétlen autós megpördült és a menetirányával ellentétes forgalmi sávban állt meg. Személyi sérülés nem történt, a résztvevő járművek megrongálódtak.

A baleset körülményeit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy minden esetben körültekintő módon, az időjárási és látási viszonyoknak megfelelő sebességgel vezessenek és minden körülmények között tartsák be a KRESZ által előírt szabályokat!

… hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 01. 16:00, péntek | Helyi

Éves programegyeztető megbeszélés Mihályiban

Intézményeket, civileket hívnak.

2024. Március 01. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Március 01. 09:00, péntek | Helyi

Új bank automata Veszkényben

Tájékoztató

2024. Február 29. 16:00, csütörtök | Helyi

Március 1-től új tarifarendszer lép életbe a helyközi tömegközlekedésben

A bérleteknek 2024. március elsejétől elérhető lesz immár a napijegy változata is.