Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2017. Február 19. 11:20, vasárnap | Belföld
Forrás: mti

Nőtt a légszennyezettség az ország keleti részén

Nőtt a légszennyezettség az ország keleti részén

Az ország keleti felében nőtt a légszennyezettség, két településen veszélyesnek, hat helyen egészségtelennek minősítette a levegőt a magas szállópor-koncentráció miatt az Országos Közegészségügyi Központ (OKK) vasárnap.

Az OKK térképe alapján vasárnap Miskolcon és Nyíregyházán veszélyes a levegő minősége, Szegeden, Putnokon, Kazincbarcikán, Sajószentpéteren, Hernádszurdokon és Oszlárban egészségtelen. Budapest, Vác, Salgótarján, Szolnok és Debrecen levegője kifogásolt.

Az előrejelzés szerint az ország nagy részén ismét sűrű köd várható, de hétfőn többfelé megélénkül, az Észak-Alföldön meg is erősödik a szél.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 06:00, péntek | Belföld

Hszi Csin-ping: Kína és Magyarország mindig barátok voltak

Kína és Magyarország mindig barátok voltak, de történelmük során most a legjobb a kapcsolat a két ország között - jelentette ki Hszi Csin-ping, a Kínai Népköztársaság elnöke csütörtökön Budapesten.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Belföld

Orbán Viktor: támogatjuk a kínai békekezdeményezést

Támogatásáról biztosította az ukrajnai konfliktus lezárását célzó kínai békekezdeményezést csütörtökön, a Hszi Csin-ping kínai államfővel közösen tett sajtónyilatkozatában Orbán Viktor miniszterelnök.

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen

Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen az országba - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón, Budapesten.

2024. Május 09. 09:39, csütörtök | Belföld

Orbán Viktor fogadta az állami látogatásra Magyarországra érkező kínai államfőt

Orbán Viktor miniszterelnök és felesége, Lévai Anikó szerda este a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren fogadta Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét és házastársát