Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Március 02. 05:00, szombat | Bulvár
Forrás: MTI

Nyoma veszett egy floridai férfinak a hálószobája alatt képződött víznyelőben

Nyoma veszett egy floridai férfinak a hálószobája alatt képződött víznyelőben

Eltűnt egy férfi, akinek hálószobája alatt megnyílt egy víznyelő a floridai Seffnerben.

A rendőrség szerint a 37 éves Jeff Bush valószínűleg életét vesztette. A férfi csütörtökön valamivel éjfél előtt a fivére, Jeremy nevét kezdte el kiáltozni, aki néhány másodperc alatt a hálószobában termett és a padlón keletkezett lyukba vetette magát, de már nem tudott segíteni. Jeff Busht elnyelte az iszapos víz, a nyakig sárba süllyedt Jeremy Busht pedig a helyszínre érkező seriffhelyettes mentette ki.
A beszakadt padlójú szoba bútorai is elsüllyedtek. Jeremy Busht, feleségét és 2 éves kislányát, valamint a környező házak lakóit kiköltöztették otthonaikból.
A házon kívülről nem látható sérülés, de a falai között egy több mint 9 méteres átmérőjű víznyelő nyílt meg. Az üreg szélessége mélyebben eléri a 30 métert is.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.