Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2018. Január 03. 11:08, szerda | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Öt balesethez vonultak ma reggel a megye tűzoltói

Öt balesethez vonultak ma reggel a megye tűzoltói

Óvatosan közlekedjenek, csúsznak az utak!

Bár már január van, a tél egyelőre mintha elkerülne bennünket. Napközben a hőmérséklet általában közelebb van a +10 fokhoz, mint a fagyponthoz. Ez azonban becsapja azokat az autósokat, akik kora reggel kelnek útra. Az elmúlt hetek csapadékos időjárása miatt a nedves utak éjszaka több szakaszon is lefagynak, így a tavaszias tél még veszélyesebb tud lenni. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint csak ma reggel öt baleseti helyszínre vonultak a tűzoltók, megcsúszott, esetenként felborult autókat menteni.

Szerda reggel több közúti baleset is történt Győr-Moson-Sopron megyében, helyenként csúszós útszakaszokkal találkozhatnak a közlekedők.- jelentette aGyőr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Kora reggel a 81-es főúton letért az útról és fának ütközött egy kocsi. A győri hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, a mentők egy embert kórházba szállították.

A 8222-es számú úton Győrság közelében egy kocsi árokba csúszott, a pannonhalmi hivatásos és önkéntes tűzoltók áramtalanították a kocsit, majd kivontatták az árokból. A balesetben nem sérült meg senki.

Reggel 8 óra körül a kapuvári hivatásos tűzoltók a 86-os főútra vonultak, ahol egymástól függetlenül, mintegy száz méterre egymástól két autó is az árokba csúszott. A balesetekben nem sérült meg senki. Az egyik járművet a tűzoltók kitolták az árokból, tudta folytatni az útját, a másik autó nem okoz forgalmi akadályt, a tulajdonos gondoskodik elszállításáról.

Bakonyszentlászló és Bakonygyirót között letért az útról és a szántóföldön felborult egy terepjáró. A pannonhalmi hivatásos és a veszprémvarsányi önkéntes tűzoltók áramtalanították a kocsit, majd kézi erővel visszaállították kerekeire. Egy embert a mentők kórházba vittek.

Kérünk mindenkit, hogy a megváltozott útviszonyoknak megfelelően, lassabban, óvatosabban közlekedjenek!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 16:00, hétfő | Helyi

Fának csapódott és felborult egy autó Fertődön

A 18. héten történt.

2024. Május 06. 13:00, hétfő | Helyi

Néhány intercity vonat már kerékpárokat is szállít

Kerékpárosok, figyelem!

2024. Május 06. 09:00, hétfő | Helyi

Birdo - Az év madárfotósa pályázat

A madárfotósok kedvelt pályázata ismét várja a nevezéseket.

2024. Május 05. 16:00, vasárnap | Helyi

Hol lesz a héten áramszünet a Rábaközben?

Tervezett üzemszünetek.